După un sezon bun în Championship, Pușcaș e gata să treacă la următorul nivel. Deși cu siguranță că visa la un transfer în Premier League, internaționalul român va merge cel mai probabil în Turcia. Reprezentanții lui Fener, cea mai iubită echipă de pe Bosfor, l-au convins pe atacantul de 24 de ani.
În acest moment cele două cluburi negociază, varianta propusă de turci nefiind pe placul lui Reading. Fenerbahce îș dorește să îl ia sub formă de împrumut pentru un sezon, pentru ca apoi să îl transfere definitiv, dar clubul englez agreează doar o vânzare contra unei sume de bani. Reading are mari probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus, iar britanicii vor să recupereze cât mai mult din suma de 8 milioane de euro achitată anul trecut, după un turneu final magic de Euro U21 reușit de român.
La interesul lui Fener pentru Pușcaș a contribuit, din câte se pare, și părerea lui Pancu, acesta lăudându-l foarte mult pe atacant și garantând că se va adapta în Superliga turcă.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
"Acesta este cu siguranță un mare pas înainte pentru George. Nu ar trebui făcute comporații între Reading și Fenerbahçe. Fener e un club cu zeci de milioane de suporteri. Transferă stele mondiale și poate fi o rampă de lansare pentru un campionat foarte puternic. Pușcaș este tânăr, foarte puternic și poate deveni un mare jucător în viitor" , a spus Pancu în Fotomac.
George Pușcaș s-a transferat în vara trecută din Serie A în Championship, la Reading. Deși mulți au văzut ca un pas înapoi plecarea la o echipă din liga secundă, vârful român a considerat că a făcut alegerea bună. Spera la promovarea în Premier League, lucru care în acest moment e o utopie pentru club. Atât din punct de vedere al parcursului din actualul sezon, dar și al problemelor financiare pe care le are. Ca atare, Reading e dispusă să renunțe la cei mai buni jucători, pentru a găsi o stabilitate financiară care să îi permită menținerea în liga a doua engleză.
Dacă va ajunge la Fener, Pușcaș nu va avea o misiune ușoară să se impună în primul 11. Turcii au atacanți de valoare în lot: Max Kruse, Vedat Muriqi, Mevlut Erdinc şi Allahyar Sayyadmanesh.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52