Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el

Cristian Mihală

Publicat 22/10/2021 la 11:09 GMT+3

Steven Gerrard a negat că ar fi interesat de postul de antrenor al lui Newcastle, eliminându-se singur de pe lista de posibili succesori ai lui Steve Bruce.

Steven Gerrard is among the bookmakers' favourites to replace Steve Bruce at Newcastle

Credit imagine: Getty Images

Noii patroni de pe St. James' Park au renunțat la vechiul staff tehnic și vor să aducă un antrenor capabil să facă din Newcastle o forță în Anglia. Țintele până acum au fost de neatins, Zidane, Conte și Mourinho refuzând orice discuție cu oficialii "coțofenelor".
Presa engleză anunță că Paulo Fonseca și-a dat acordul de principiu pentru a prelua clubul, însă oficialii tatonează alte 3 piste, în speranța că vor aduce un tehnician cu un CV superior. Gerrard (Rangers), Unai Emery (Villarreal) și Brendan Rodgers (selecționerul Belgiei) sunt antrenorii la care se gândesc oficialii arabi, însă omul care a clădit noul Rangers nu pare să ia în calcul o astfel de variantă.
CITEȘTE ȘI:

Gerrard a impresionat la cârma lui Rangers, dar nu vrea încă în Premier League

Stagiunea anterioară a fost una istorică pentru Rangers, care a cucerit din nou titlul în Scoția, după o pauză de 10 ani. Mai mult, modul în care a făcut-o a fost impresionant, adjudecându-și matematic campionatul cu două luni înainte de finalul sezonului. A fost un an fabulos pentru băieții lui Gerrard, care au terminat neînvinși, la 25 de puncte de marea rivală, Celtic și cu un golaveraj impresionant: 92-13.
Stevie G este văzut drept omul fundamental din spatele succeselor lui Rangers, iar nu puțini îl văd la cârma lui Liverpool, odată ce Klopp va alege să plece. Totuși, pentru moment fostul mare mijlocaș nu ia în calcul provocarea numită Premier League, varianta Newcastle neinteresându-l.
"Nu arăt fericit? Nu arăt ca și cum sunt unde trebuie?", a spus Gerrard, semn că nu are de gând să dea curs ofertei lui Newcastle.
Gerrard vrea performanță în Europa cu Rangers
După două înfrângeri în primele două partide de Europa League, Rangers era cu spatele la zid, orice alt rezultat decât victoria cu Brondby complicând mult misiunea de a se mai califica în 16-imile EL.
Acum, trupa lui Gerrard a urcat pe 3, cu 3 puncte și se va lupta cu Sparta Praga pentru locul secund. Grupa pare deja câștigată de Lyon, care are maximum de puncte și un golaveraj impresionant, 9-3.
"Am fost foarte consistenți și agresivi și cred că ne îndreptăm în direcția care trebuie. Avem putere, avem calitate, iar partida a fost una complicată pentru că simțeam presiune după primele două partide din Europa League. Acum, simțim ca și cum călătoria noastră în cupele europene abia a început, dar trebuie să arătăm ca azi, dacă vrem să ne calificăm", a mai spus Gerrard.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo