Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gerrard, invitat la petrecerea de titlu a lui Liverpool. Un caracter uriaș: de ce a refuzat Stevie G

Cristian Mihală

Actualizat 01/08/2020 la 17:49 GMT+3

Steven Gerrard a dezvăluit că a refuzat să participe la petrecerea de titlu a lui Liverpool, dorind să nu știrbească în vreun fel din performanța reușită de actualii fotbaliști ai lui Klopp.

Steven Gerrard, alături de Jurgen Klopp, unul dintre cei mai mari antrenori din istorie, în viziunea mijlocașului

Credit imagine: Getty Images

Stevie G a fost un fotbalist uriaș și demonstrează că este și un caracter unic. După ce Liverpool a cucerit titlul după o pauză de 30 de ani, legendarul căpitan al "cormoranilor" a fost invitat la Formby Golf Club, acolo unde Liverpool a celebrat performanța senzațională atinsă.
Gerrard nu a reușit să își îndeplinească în cei 17 ani petrecuți pe Anfield visul de a fi campion, dar a fost invitat, evident, la petrecere. Extrem de modest, mijlocașul a refuzat, deși bucuria câștigării titlului a fost imensă pentru el. Explicația e simplă: actualul tehnician al lui Rangers a știut că va fi în centrul atenției dacă apare și a vrut să evite acest lucru și să îi lase pe actorii principali să se bucure de sezonul fantastic reușit.

Gerrard a vorbit la superlativ despre Klopp

Steven Gerrard are o relație fantastic de bună cu Jurgen Klopp, germanul de altfel dedicându-i simbolului lui Liverpool titlul. Fostul mijlocaș a vorbit încă o dată despre ce a reușit să facă germanul pe banca tehnică a "cormoranilor" și a dezvăluit că a simțit o energie incredibilă în momentul în care a revenit la club, pentru a asista la o ședință de pregătire și a discuta cu Jurgen Klopp.
"Instituția numită Liverpool e ca o religie. Manageri ca Shankly, Paisley, Fagan au dus mai departe spiritul acestei echipe. Ce a reușit Jurgen e incredibil: a luat de pe umerii jucătorilor toată presiunea, sub comanda lui fotbaliștii au început să evolueze fenomenal. Un fotbal feroce, care ne-a adus trofee. A venit cu o atitudine modestă, dar sinceră, convins că poate livra succese. Și asta a făcut, devenind unul dintre cei mai mari manageri din istoria lui Liverpool și din lume. Sunt fapte, nu e nimic de discutat aici", a spus Gerrard, într-un documentar care va fi lansat luni pe Channel 4, nu înainte de a admite că s-a gândit de multe ori cum ar fi fost să evolueze sub comanda neamțului: "Klopp te face să te simți special, mi-am imaginat cum ar fi fost să evoluez pentru el. Aproape că sunt gelos pe jucătorii actuali ai lui Liverpool. Am fost la un antrenament al lui Liverpool și am discutat cu Jurgen în biroul lui. Când am coborât, îmi venea să intru la joc, alături de băieți. Voiam să îmi pun echipamentul pe mine și să alerg pentru el, să dau totul. Astfel de trăiri reușește să genereze printre fotbaliști".
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo