Stevie G a fost un fotbalist uriaș și demonstrează că este și un caracter unic. După ce Liverpool a cucerit titlul după o pauză de 30 de ani, legendarul căpitan al "cormoranilor" a fost invitat la Formby Golf Club, acolo unde Liverpool a celebrat performanța senzațională atinsă.

Gerrard nu a reușit să își îndeplinească în cei 17 ani petrecuți pe Anfield visul de a fi campion, dar a fost invitat, evident, la petrecere. Extrem de modest, mijlocașul a refuzat, deși bucuria câștigării titlului a fost imensă pentru el. Explicația e simplă: actualul tehnician al lui Rangers a știut că va fi în centrul atenției dacă apare și a vrut să evite acest lucru și să îi lase pe actorii principali să se bucure de sezonul fantastic reușit.

Premier League
Jurgen Klopp se laudă cu noul star de la Liverpool: "Ne vom distra cu el în viitor! Sunt sigur!"
25/09/2020 LA 14:11

Gerrard a vorbit la superlativ despre Klopp

Steven Gerrard are o relație fantastic de bună cu Jurgen Klopp, germanul de altfel dedicându-i simbolului lui Liverpool titlul. Fostul mijlocaș a vorbit încă o dată despre ce a reușit să facă germanul pe banca tehnică a "cormoranilor" și a dezvăluit că a simțit o energie incredibilă în momentul în care a revenit la club, pentru a asista la o ședință de pregătire și a discuta cu Jurgen Klopp.

"Instituția numită Liverpool e ca o religie. Manageri ca Shankly, Paisley, Fagan au dus mai departe spiritul acestei echipe. Ce a reușit Jurgen e incredibil: a luat de pe umerii jucătorilor toată presiunea, sub comanda lui fotbaliștii au început să evolueze fenomenal. Un fotbal feroce, care ne-a adus trofee. A venit cu o atitudine modestă, dar sinceră, convins că poate livra succese. Și asta a făcut, devenind unul dintre cei mai mari manageri din istoria lui Liverpool și din lume. Sunt fapte, nu e nimic de discutat aici", a spus Gerrard, într-un documentar care va fi lansat luni pe Channel 4, nu înainte de a admite că s-a gândit de multe ori cum ar fi fost să evolueze sub comanda neamțului: "Klopp te face să te simți special, mi-am imaginat cum ar fi fost să evoluez pentru el. Aproape că sunt gelos pe jucătorii actuali ai lui Liverpool. Am fost la un antrenament al lui Liverpool și am discutat cu Jurgen în biroul lui. Când am coborât, îmi venea să intru la joc, alături de băieți. Voiam să îmi pun echipamentul pe mine și să alerg pentru el, să dau totul. Astfel de trăiri reușește să genereze printre fotbaliști".

Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.

Premier League
Liverpool se desparte de un jucător: al treilea cel mai scump transfer de când a venit Klopp
25/09/2020 LA 07:25
Fotbal
Messi și Ronaldo lipsesc de pe lista scurtă pentru "Jucătorul Anului". Cine sunt cei 3 favoriți
23/09/2020 LA 18:18