Stevie G a semnat ieri cu Aston Villa, revenirea în Premier League, ca antrenor, fiind văzută de mulți ca un prim pas pentru a fi numit înlocuitorul lui Klopp, în 2024. Germanul a anunțat deja că nu va mai continua pe Anfield dincolo de actuala înțelegere, astfel că Gerrard pare să fie înlocuitorul său firesc.
Fostul mare mijlocaș poate să ajute echipa pentru care a scris istorie încă din iarnă, printr-un transfer care să îi aducă lui Liverpool o sumă de 3 milioane de lire.
Concret, liverpoolecho.co.uk notează că Gerrard l-a pus pe Ryan Kent, fostul său jucător de la Rangers, în fruntea listei de achiziții pentru mercatoul de iarnă. Transferat definitiv de la Liverpool în 2019, pentru 6,5 milioane de lire, Kent a avut prestații impresionante sub bagheta lui Stevie G, marcând 18 goluri în 64 de meciuri pentru Rangers, de la transferul definitiv.
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
28/11/2022 LA 17:09
CITEŞTE ŞI:
SPORT.ES ANUNŢĂ PRIMUL JUCĂTOR PE CARE XAVI ÎL DĂ AFARĂ DE LA BARCELONA: LUUK DE JONG

Liverpool deţine 20% din drepturile federative pentru Ryan Kent

În momentul în care Liverpool a acceptat să îl cedeze pe Kent scoțienilor, oficialii "cormoranilor" au inclus în actele de transfer și o clauză pentru un viitor transfer. Astfel, în conturile grupării de pe Anfield vor intra 20% dintr-un viitor transfer. Conform sursei citate, oficialii lui Villa şi-au dat deja acordul să facă o ofertă de 15 milioane de lire pentru jucător, ceea ce s-ar traduce în 3 milioane de lire pentru Liverpool.
De Kent se interesează şi Leeds, însă e de aşteptat ca fotbalistul crescut de Liverpool (a evoluat la Academia cormoranilor" de la 8 ani - 2004-2015-) să aleagă să îşi urmeze idolul, pe Steven Gerrard.
Aston Villa are mari probleme în flancurile ofensivei, acolo unde, cu o parte din banii obţinuţi pe Grealish, conducerea din Birmingham i-a adus pe Bailey şi Buendia. Cei doi nu au confirmat încă, fiind şi accidentaţi o perioadă, astfel că Gerrard crede că e nevoie neapărat de un atacant de bandă. Iar Kent pare să ofere cel mai bun raport calitate - preţ.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08