Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gestul uriaș pregătit de Liverpool ca semn de omagiu pentru drama lui Cristiano Ronaldo

Cristian Mihală

Actualizat 19/04/2022 la 13:12 GMT+3

Fanii lui Liverpool pregătesc un moment emoționant, în partida de diseară, contra marii rivale, Manchester United. Fanii "cormoranilor" își vor exprima suportul pentru Cristiano Ronaldo, care trăiește o adevărată dramă.

Ronaldo, Van Dijk, Robertson, Jones, Liverpool vs Manchetser United

Credit imagine: Getty Images

În clipele de cumpănă, rivalitatea cade în plan secund, iar suporterii lui Liverpool sunt pregătiți să ofere un exemplu superb despre ceea ce înseamnă familia fotbalului. Golgheterul marii rivale, Cristiano Ronaldo, nu va fi prezent diseară pe Anfield, trăind o adevărată dramă, după ce fiul său nou născut a încetat din viață.
În semn de omagiu pentru teribila pierdere a portughezului, toți fanii prezenți pe Anfield se vor ridica în picioare, în minutul 7 (numărul de pe terenul lui CR7) și vor aplauda. Va fi cu siguranță un moment extrem de emoționant, care arată că fotbalul transcende ambiția și rivalitatea în momentele de grea încercare.
"Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm moartea fiului nostru.Este cea mai mare durere pe care o pot simți părinții. Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire.Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor pentru îngrijirea și sprijinul acordat.
Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în acest moment dificil. Bebe, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu.", a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe pagina de Instagram a fotbalistului.
CITEȘTE ȘI:

Rashford va conduce ofensiva "diavolilor" în Liverpool - Manchester United

În absența lui Ronaldo și Cavani, United va miza pe Rashford contra lui Liverpool, jucător căzut în dizgrație în ultima perioadă, ca vârf împins. Atacantul englez este la cel mai slab sezon al carierei, dar are un mare atu: reușește să marcheze în meciurile importante, cu echipele mari.
Pe lângă Ronaldo și Cavani, din primul "11" va lipsi și Luke Shaw, accidentat, dar absența acestuia nu ar trebui să constituie o mare problemă, în măsura în care Alex Telles a arătat mereu că e la o valoare apropiată de internaționalul englez.
În schimb, Rangnick va avea mari emoții în lupta de la mijlocul terenului, acolo unde doi dintre închizători, McTominay și Fred, vor absenta. În disputa cu Norwich, tehnicianul german al "diavolilor" s-a văzut nevoit să îl introducă pe Matic, un închizător, la 2-2, pentru că Pogba nu a reușit deloc să stopeze atacurile adverse. Sârbul va fi titular pe Anfield și va avea ca unic scop destructurarea atacurilor adverse.
Speranțele mici ale lui United pentru un rezultat pozitiv se leagă de Elanga și Jadon Sancho, doi fotbaliști cu o viteză excelentă. Cei doi vor face schimb de locuri în benzi, urmând să îl hărțuiască pe Alexander Arnold. Tânărul fundaș dreapta al lui Klopp are reale probleme pe faza defensivă, asta și ca urmare a faptului că Salah nu dublează foarte des. Ca atare, în măsura în care vor reuși să facă ceea ce a făcut Martinelli cu Trent, acum două săptămâni (fără efect, din păcate pentru "tunari" pe tabela de marcaj), United ar avea o mică șansă la un rezultat pozitiv.
Cum va arăta United pe Anfield
  • De Gea - Dalot, Maguire, Lindelof, Telles - Bruno Fernandes, Matic, Pogba - Sancho, Rashford, Elanga
"Diavolii" au în față o săptămână cât un sezon. Rangnick s-a declarat dezamăgit că Liga a reprogramat partida cu Chelsea, din etapa a 37-a pentru această perioadă, pentru că trupa lui Tuchel va avea atunci finala Cupei, contra lui Liverpool. Acest lucru se traduce în trei meciuri de foc pentru United, care va trebui să evolueze, în următoarele 8 zile, contra lui Liverpool, Arsenal și Chelsea.
Manchester United ocupă locul 5 în Premier League, la 3 puncte distanță de Tottenham. Arsenal e pe 6, cu același număr de puncte cu "diavolii", dar cu un meci mai puțin disputat.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo