Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Grealish, din ce în ce mai aproape de City! Aston Villa va accepta oferta echipei de pe Etihad

Vlad Dumitrescu

Publicat 01/08/2021 la 11:03 GMT+3

Oferta de 100 de milioane a lui Manchester City pentru Jack Grealish urmează să fie acceptată, conform informațiilor Sky Sports.

Jack Grealish

Credit imagine: Getty Images

Deși Villa nu a acceptat încă oficial oferta făcută de Manchester City vineri, cei de la Sky Sports informează că Villa s-a resemnat că Grealish va părăsi clubul în această vară.
Grealish este și el doritor să meargă la Manchester City, el doar așteptând aprobarea conducerii pentru a materializa ceea ce ar fi cel mai mare transfer din istoria fotbalului englez.
Recordul anterior era deținut de Paul Pogba, cel care a ajuns la Manchester United de la Juventus pentru 89 de milioane de lire în 2016.

Jack Grealish, aproape de Manchester City

Deși Villa este acum dispusă să accepte oferta de la City, clubul i-a oferit lui Grealish un nou contract mai devreme în această vară, cu toate că el abia își prelungise înțelegerea în septembrie 2020.
City vrea să îl aducă și pe Harry Kane de la Tottenham iar clubul de Etihad a făcut o ofertă similară de 100 de milioane de lire pentru atacantul englez, cel care își dorește și el să plece din nordul Londrei.
Aducerea lui Jack Grealish ar reprezenta o adevărată lovitură de imagine, dar şi un semn că City îşi doreşte să păstreze trofeul de campioană, dar şi să câştige trofeul Champions League pentru prima dată în istorie. Totuşi, şi Aston Villa caută să-şi consolideze echipa. L-a transferat pe Emi Buendia de la Norwich City pentru 33 de milioane de lire sterline, l-a adus liber de contract pe Ashley Young şi i-a făcut lui Leverkusen o ofertă de 25 de milioane de lire sterline pentru Leon Bailey, vârful germanilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo