Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola și Sterling vor să rămână la Manchester City, în ciuda suspendării de 2 ani din UCL

Sebastian Ujica

Publicat 17/02/2020 la 14:31 GMT+2

Manchester City speră să scape de suspendarea primită de la UEFA pentru încălcarea fair-play-ului financiar.

Pep Guardiola - Manchester City

Credit imagine: Eurosport

Pep Guardiola și Raheem Sterling plănuiesc să rămână la Manchester City în ciuda suspendării din UEFA Champions League pentru 2 ani, anunță Sky Sport. City va urma să joace în optimile actualei ediții a competiției contra celor de la Real Madrid.
Manchester City urmează să facă apel la TAS pentru anularea suspendării primite, însă chiar și dacă acesta va fi respins, Guardiola și Sterling nu au de gând să părăsească echipa. Managerul spaniol mai are contract până în 2021 cu Manchester City și este dorit de cei de la Juventus. În schimb, Sterling are contract până în 2023 cu Man City și este dorit chiar de cei de la Real Madrid.
Guardiola le-a transmis atât jucătorilor, cât și șefilor clubului că nu are de gând să plece în această vară. UEFA a pedepsit-o pe campioana Angliei pentru "încălcări serioase" ale regulamentului fair-play-ului financiar. City a fost suspendată timp de 2 ani din toate turneele organizate de UEFA până în sezonul 2022/2023 și au primit și o amendă de 30 de milioane de euro.
City a mai fost sancționată în trecut pentru încălcarea fair-play-ului financiar, având lotul redus în UEFA Champions League. Amenda primită atunci, de 50 de milioane de euro, a fost redusă ulterior la mai puțin de jumătate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo