Pep Guardiola și Raheem Sterling plănuiesc să rămână la Manchester City în ciuda suspendării din UEFA Champions League pentru 2 ani, anunță Sky Sport. City va urma să joace în optimile actualei ediții a competiției contra celor de la Real Madrid.
Manchester City urmează să facă apel la TAS pentru anularea suspendării primite, însă chiar și dacă acesta va fi respins, Guardiola și Sterling nu au de gând să părăsească echipa. Managerul spaniol mai are contract până în 2021 cu Manchester City și este dorit de cei de la Juventus. În schimb, Sterling are contract până în 2023 cu Man City și este dorit chiar de cei de la Real Madrid.
Guardiola le-a transmis atât jucătorilor, cât și șefilor clubului că nu are de gând să plece în această vară. UEFA a pedepsit-o pe campioana Angliei pentru "încălcări serioase" ale regulamentului fair-play-ului financiar. City a fost suspendată timp de 2 ani din toate turneele organizate de UEFA până în sezonul 2022/2023 și au primit și o amendă de 30 de milioane de euro.
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM 7 ORE
City a mai fost sancționată în trecut pentru încălcarea fair-play-ului financiar, având lotul redus în UEFA Champions League. Amenda primită atunci, de 50 de milioane de euro, a fost redusă ulterior la mai puțin de jumătate.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 12 ORE
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
19/09/2021 LA 08:12