Pep Guardiola și Raheem Sterling plănuiesc să rămână la Manchester City în ciuda suspendării din UEFA Champions League pentru 2 ani, anunță Sky Sport. City va urma să joace în optimile actualei ediții a competiției contra celor de la Real Madrid.
Manchester City urmează să facă apel la TAS pentru anularea suspendării primite, însă chiar și dacă acesta va fi respins, Guardiola și Sterling nu au de gând să părăsească echipa. Managerul spaniol mai are contract până în 2021 cu Manchester City și este dorit de cei de la Juventus. În schimb, Sterling are contract până în 2023 cu Man City și este dorit chiar de cei de la Real Madrid.
Guardiola le-a transmis atât jucătorilor, cât și șefilor clubului că nu are de gând să plece în această vară. UEFA a pedepsit-o pe campioana Angliei pentru "încălcări serioase" ale regulamentului fair-play-ului financiar. City a fost suspendată timp de 2 ani din toate turneele organizate de UEFA până în sezonul 2022/2023 și au primit și o amendă de 30 de milioane de euro.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
City a mai fost sancționată în trecut pentru încălcarea fair-play-ului financiar, având lotul redus în UEFA Champions League. Amenda primită atunci, de 50 de milioane de euro, a fost redusă ulterior la mai puțin de jumătate.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22