Pogba a intrat în ultimele luni de contract cu Manchester United și există puține variante pentru un transfer, în contextul în care puține formații din lume își permit să îi asigure salariul avut în prezent la Manchester United, 200.000 de lire/săptămână.
Printre ele se numără City, rivala din Manchester a lui United, iar Pep studiază această variantă tot mai serios. Fernandinho a ajuns la 36 de ani și își va încheia socotelile cu "cetățenii" în vară, astfel că Guardiola are în plan să transfere un mijlocaș central. Pogba ar veni gratis, dar salariul cerut e unul uriaș și fotbalistul a dovedit că este unul capricios.
Totuși, potrivit Daily Mail, Pep îl apreciază în mod special pe francez și e convins că acesta nu va crea probleme în lot, sub comanda sa. Trebuie spus că Pogba a mai fost în cărți pentru un transfer pe Etihad, în urmă cu 4 ani. "Acum 2 luni, Raiola m-a întrebat dacă îi vreau pe Mkhitaryan și Pogba. Aveam alte priorități, dar trebuie să recunosc că Pogba e un fotbalist incredibil. Un jucător top-top", spunea Pep în ianuarie 2018.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 4 ORE
CITEȘTE ȘI:
"ÎN FRANȚA ÎL OMOARĂ! SE EXAGEREAZĂ MULT!" SERGIO AGUERO A RĂBUFNIT DUPĂ CRITICILE ADUSE LUI MESSI

Și PSG e interesată de transferul lui Pogba

Paris Saint-Germain lucrează în prezent pentru un super contract prin care să-l transfere pe gratis în această vară pe Paul Pogba, însă starul francez este pregătit să nu ia nicio hotărâre în privința viitorului său până la sfârșitul acestui sezon competițional. În plus, din informațiile Sportsmail, Pogba nu a exclus prelungirea înțelegerii sale cu Manchester United.
Viitorul mijlocașului francez rămâne în continuare incert până în ultimele patru luni ale contractului său pe Old Trafford. Pogba este liber să semneze un precontract cu orice club care-i satisface dorințele, dar nu a luat încă o decizie finală cu privire la viitorul său, concentrându-și în schimb atenția asupra recăpătării formei de joc după o accidentarede lungă durată la coapsă.
În ciuda popularității sale din țara natală, Pogba nu a jucat niciodată un meci de club la seniori în Franța de când a părăsit Le Havre pentru academia lui United, în 2009. Pentru PSG, aducerea lui Pogba pe Parc des Princes ar reprezenta și o lovitură de imagine din acest punct de vedere, mai ales că din lotul lui Pochettino va pleca aproape sigur Mbappe, în vară.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47