Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola studiază atent varianta transferului lui Paul Pogba la Manchester City

Cristian Mihală

Publicat 17/02/2022 la 13:49 GMT+2

Daily Mail scrie azi că Pep Guardiola studiază serios posibilitatea ca Paul Pogba să fie transferat de Manchester City, în vară. În ciuda faptului că e un fotbalist capricios, francezul ar putea să o ajute pe formația de pe Etihad. De serviciile mijlocașului se interesează și PSG.

Paul Pogba with Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Pogba a intrat în ultimele luni de contract cu Manchester United și există puține variante pentru un transfer, în contextul în care puține formații din lume își permit să îi asigure salariul avut în prezent la Manchester United, 200.000 de lire/săptămână.
Printre ele se numără City, rivala din Manchester a lui United, iar Pep studiază această variantă tot mai serios. Fernandinho a ajuns la 36 de ani și își va încheia socotelile cu "cetățenii" în vară, astfel că Guardiola are în plan să transfere un mijlocaș central. Pogba ar veni gratis, dar salariul cerut e unul uriaș și fotbalistul a dovedit că este unul capricios.
Totuși, potrivit Daily Mail, Pep îl apreciază în mod special pe francez și e convins că acesta nu va crea probleme în lot, sub comanda sa. Trebuie spus că Pogba a mai fost în cărți pentru un transfer pe Etihad, în urmă cu 4 ani. "Acum 2 luni, Raiola m-a întrebat dacă îi vreau pe Mkhitaryan și Pogba. Aveam alte priorități, dar trebuie să recunosc că Pogba e un fotbalist incredibil. Un jucător top-top", spunea Pep în ianuarie 2018.
CITEȘTE ȘI:

Și PSG e interesată de transferul lui Pogba

Paris Saint-Germain lucrează în prezent pentru un super contract prin care să-l transfere pe gratis în această vară pe Paul Pogba, însă starul francez este pregătit să nu ia nicio hotărâre în privința viitorului său până la sfârșitul acestui sezon competițional. În plus, din informațiile Sportsmail, Pogba nu a exclus prelungirea înțelegerii sale cu Manchester United.
Viitorul mijlocașului francez rămâne în continuare incert până în ultimele patru luni ale contractului său pe Old Trafford. Pogba este liber să semneze un precontract cu orice club care-i satisface dorințele, dar nu a luat încă o decizie finală cu privire la viitorul său, concentrându-și în schimb atenția asupra recăpătării formei de joc după o accidentarede lungă durată la coapsă.
În ciuda popularității sale din țara natală, Pogba nu a jucat niciodată un meci de club la seniori în Franța de când a părăsit Le Havre pentru academia lui United, în 2009. Pentru PSG, aducerea lui Pogba pe Parc des Princes ar reprezenta și o lovitură de imagine din acest punct de vedere, mai ales că din lotul lui Pochettino va pleca aproape sigur Mbappe, în vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo