Ole Gunnar Solskjaer pare să fi pierdut definitiv vestiarul lui United. Presa engleză a scris deja despre nemulțumirile lui Ronaldo și Bruno Fernandes, care nu mai cred în norvegian, dar acum clubul se confruntă cu o situație și mai grea.
Dean Henderson, portarul văzut de mulți viitorul număr unu al naționalei Angliei, a cerut să fie transferat, în perioada de mercato din iarnă, anunță Daily Mail. Dacă în stagiunea trecută, goalkeeperul de 24 de ani a câștigat duelul cu De Gea, prinzând mai multe meciuri ca titular decât spaniolul, acum acesta nu mai are vreo șansă în fața ibericului. În mod justificat, Ole îl ține pe bancă, De Gea fiind probabil până în acest moment cel mai bun jucător al "diavolilor" în actuala stagiune.

Henderson a pierdut duelul cu De Gea pentru poarta lui United

Premier League
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui De Gea la Mondial! Portarul dorit în Premier League
05/12/2022 LA 17:28
Henderson a fost folosit într-un singur meci în acest sezon și a pierdut naționala, iar acum cere să fie lăsat să plece undeva unde să aibă o șansă să joace. Agentul său e deja în contact cu Newcastle, arabii dorind să aducă un portar de mare valoare care să îl înlocuiască pe Dubravka. Slovacul are un an mizerabil, în care a gafat foarte mult și a fost în mai multe rânduri indisponibil din cauza accidentărilor.
Cel mai probabil conducerea de pe Old Trafford nu va agrea un transfer definitiv, în contextul în care specialiștii îi prevăd un viitor mare lui Dean Henderson, dar nu ar fi exclus ca goalkeeperul să fie împrumutat, pentru a evolua constant.
Dean Henderson este ultimul jucător important nemulțumit de statutul avut în lotul lui Solskjaer. Donny van de Beek a cerut și el transferul, și în cazul lui Newcastle fiind o alternativă. Celălalt fotbalist care vrea să plece în iarnă e Lingard. De altfel, internaționalul englez a sperat în vară că va fi cedat definitiv la West Ham, unde a impresionat în returul sezonului trecut, când a fost împrumutat. Solskjaer a fost însă extrem de mulțumit de radamentul dat de mijlocaș în echipa lui Moyes și a refuzat să îl cedeze, văzându-l ca o soluție pentru United. Jesse a jucat însă foarte puțin și simte că se irosește pe Teatrul Viselor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
UEFA Europa Conference League
FCSB, susținută masiv cu West Ham, în ciuda rezultatelor slabe! Câți fani vor fi în tribune
03/11/2022 LA 11:38
UEFA Europa Conference League
FCSB, pusă în gardă înaintea ultimului meci din Europa. David Moyes, cu gândul la victorie
02/11/2022 LA 20:17