Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haos la United! 3 jucători cer transferul, din cauza lui Solskjaer

Cristian Mihală

Publicat 11/11/2021 la 09:41 GMT+2

Dean Henderson le-a cerut oficialilor lui Manchester United să fie lăsat să plece, în iarnă, la un club unde să evolueze. Tânărul portar e al 3-lea jucător cu o astfel de solicitare, după Donny van de Beek și Jesse Lingard.

Dean Henderson makes a save v Luton Town

Credit imagine: Getty Images

Ole Gunnar Solskjaer pare să fi pierdut definitiv vestiarul lui United. Presa engleză a scris deja despre nemulțumirile lui Ronaldo și Bruno Fernandes, care nu mai cred în norvegian, dar acum clubul se confruntă cu o situație și mai grea.
Dean Henderson, portarul văzut de mulți viitorul număr unu al naționalei Angliei, a cerut să fie transferat, în perioada de mercato din iarnă, anunță Daily Mail. Dacă în stagiunea trecută, goalkeeperul de 24 de ani a câștigat duelul cu De Gea, prinzând mai multe meciuri ca titular decât spaniolul, acum acesta nu mai are vreo șansă în fața ibericului. În mod justificat, Ole îl ține pe bancă, De Gea fiind probabil până în acest moment cel mai bun jucător al "diavolilor" în actuala stagiune.

Henderson a pierdut duelul cu De Gea pentru poarta lui United

Henderson a fost folosit într-un singur meci în acest sezon și a pierdut naționala, iar acum cere să fie lăsat să plece undeva unde să aibă o șansă să joace. Agentul său e deja în contact cu Newcastle, arabii dorind să aducă un portar de mare valoare care să îl înlocuiască pe Dubravka. Slovacul are un an mizerabil, în care a gafat foarte mult și a fost în mai multe rânduri indisponibil din cauza accidentărilor.
Cel mai probabil conducerea de pe Old Trafford nu va agrea un transfer definitiv, în contextul în care specialiștii îi prevăd un viitor mare lui Dean Henderson, dar nu ar fi exclus ca goalkeeperul să fie împrumutat, pentru a evolua constant.
Dean Henderson este ultimul jucător important nemulțumit de statutul avut în lotul lui Solskjaer. Donny van de Beek a cerut și el transferul, și în cazul lui Newcastle fiind o alternativă. Celălalt fotbalist care vrea să plece în iarnă e Lingard. De altfel, internaționalul englez a sperat în vară că va fi cedat definitiv la West Ham, unde a impresionat în returul sezonului trecut, când a fost împrumutat. Solskjaer a fost însă extrem de mulțumit de radamentul dat de mijlocaș în echipa lui Moyes și a refuzat să îl cedeze, văzându-l ca o soluție pentru United. Jesse a jucat însă foarte puțin și simte că se irosește pe Teatrul Viselor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo