Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme pentru De Gea: Dean Henderson se întoarce la Manchester United pe un contract uriaș

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/08/2020 la 10:52 GMT+3

Negocierile dintre Manchester United și Dean Henderson pentru un nou contract pe termen lung sunt într-o stare avansată, informează Sky Sports.

Dean Henderson va reveni la Manchester United

Credit imagine: Getty Images

După patru luni de negocieri pentru un contract pe termen lung care va valora peste 100.000 de lire pe săptămână pentru Dean Henderson, totul pare să fie aproape să fie finalizat, englezul devenind astfel unul dintre cel mai bine plătiți portari din fotbalul mondial.
De asemenea, astfel, David de Gea, cel care nu a fost în cea mai bună formă în ultimele două sezoane, va avea în sfârșit un rival pentru postul de titular pe Old Trafford sezonul viitor. Miercuri după-amiază, Henderson a postat un mesaj de rămas bun pentru fanii lui Sheffield United pe Instagram.

Scrisoarea lui Henderson pentru fanii lui Sheffield United

”Aș vrea să mulțumesc managerului, coechipierilor, staff-ului și bineînțeles fanilor care s-au comportat extraordinar de bine cu mine. Îmi voi aminti de ultimii doi ani ca un capitol important în cariera mea și mai mult ca orice, sunt recunoscător că am avut oportunitatea de a învăța și de a mă dezvolta”, a scris Henderson.
”Abia aștept următorul capitol! Din nou, vă mulțumesc pentru tot! Voi fi mereu o ”sabie”!”, a concluzionat el.

Aaron Ramsdale s-a întors la Sheffield United

Sheffield United l-a adus înapoi pe Aaron Ramsdale de la Bournemouth pentru 18 milioane de lire pentru a-l înlocui pe Dean Henderson. Ramsdale, în vârstă de 22 de ani, a fost vândut de Sheffield la Bournemouth în 2017 și a fost ulterior împrumutat la Chesterfield și AFC Wimbledon.
Ramsdale a jucat în 37 de meciuri în Premier League pentru Bournemouth în sezonul trecut și a fost numit jucătorul anului la club pentru stagiunea 2019/2020.
”Sunt foarte norocos că pot să mă întorc acasă. Sunt foarte entuziasmat să revin, să-i văd pe băieți și să mă întâlnesc cu cei noi de la echipă”, a declarat Ramsdale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo