Mauricio Pochettino a fost demis marți după un început de sezon ratat care a dus clubul până pe locul 14. Miercuri, Jose Mourinho a fost deja anunțat la echipă și a câștigat primul meci pe banca tehnică a lui Spurs în deplasare cu West Ham, scor 3-2. Kane a înscris golul trei al oaspeților.
Harry Kane, căpitanul echipei din nordul Londrei, a mărturisit că l-a vizitat pe Pochettino la el acasă înainte ca Mourinho să sosească la Tottenham. Kane a recunoscut că demiterea lui Pochettino l-a luat prin surprindere. Cei doi au fost împreună la echipă timp de cinci ani, iar după demitere, Kane l-a vizitat pe Pochettino pentru a vorbi despre cele întâmplate.

Harry Kane, în vizită la fostul antrenor

Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
IERI LA 08:44
"Am fost să-l văd la el acasă, să discutăm. Marți seară a fost un mare șoc pentru toată lumea, inclusiv pentru jucători, iar apoi s-a schimbat totul. Am vrut să merg să-l văd și am vorbit pentru câteva ore. A fost frumos să fac asta înainte ca noul antrenor să sosească. Dintr-odată aveam un nou antrenor, unul dintre cei mai mari din acest sport, așa că automat trebuie să lași totul și să te concentrezi pe joc. Toți ne dorim să câștigăm, la fel cum ne doream când Mauricio era aici", a declarat Harry Kane.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16
Cupa Mondială FIFA
Va fi Mondialul din Qatar plin de fotbaliști obosiți? Efortul fizic al jucătorilor e la cote mari
19/09/2022 LA 11:43