Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane l-a vizitat pe Pochettino după demiterea de la Tottenham: "A fost un mare șoc"

Irina Aldea

Actualizat 25/11/2019 la 12:24 GMT+2

Harry Kane a recunoscut că demiterea lui Mauricio Pochettino de la Tottenham a fost un "mare șoc". Englezul și-a vizitat fostul antrenor după demitere.

Kane

Credit imagine: Getty Images

Mauricio Pochettino a fost demis marți după un început de sezon ratat care a dus clubul până pe locul 14. Miercuri, Jose Mourinho a fost deja anunțat la echipă și a câștigat primul meci pe banca tehnică a lui Spurs în deplasare cu West Ham, scor 3-2. Kane a înscris golul trei al oaspeților.
Harry Kane, căpitanul echipei din nordul Londrei, a mărturisit că l-a vizitat pe Pochettino la el acasă înainte ca Mourinho să sosească la Tottenham. Kane a recunoscut că demiterea lui Pochettino l-a luat prin surprindere. Cei doi au fost împreună la echipă timp de cinci ani, iar după demitere, Kane l-a vizitat pe Pochettino pentru a vorbi despre cele întâmplate.

Harry Kane, în vizită la fostul antrenor

"Am fost să-l văd la el acasă, să discutăm. Marți seară a fost un mare șoc pentru toată lumea, inclusiv pentru jucători, iar apoi s-a schimbat totul. Am vrut să merg să-l văd și am vorbit pentru câteva ore. A fost frumos să fac asta înainte ca noul antrenor să sosească. Dintr-odată aveam un nou antrenor, unul dintre cei mai mari din acest sport, așa că automat trebuie să lași totul și să te concentrezi pe joc. Toți ne dorim să câștigăm, la fel cum ne doream când Mauricio era aici", a declarat Harry Kane.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo