Harry Maguire, cel mai scump fundaș din istorie, a fost arestat ieri dimineață în Grecia după o altercație cu alți englezi și cu poliția. Ieri după-amiază, BBC a informat că poliția elenă i-a trimis în instanță pe Harry Maguire și pe alți doi indivizi implicați în altercație: "Violență împotriva forțelor de ordine, vătămare corporală, nerespectarea ordinelor, insulte și tentativă de dare de mită față de un angajat", sunt infracțiunile pentru care cei 3 au fost arestați și trimiși în instanță, potrivit sursei citate.
Azi, noi informații ies la iveală. Se pare că fotbalistul lui Manchester United a încercat cu orice preț să scape de acuzații. Daily Mail anunță că Harry Maguire ar fi încercat să le ofere polițiștilor greci mită pentru a-l lăsa în libertate. Numai că poliția elenă nu a fost de înduplecat și a adăugat și această acuzație pe lista greșelilor comise de englez.

Manchester United, reacție oficială în cazul lui Harry Maguire

Premier League
Maguire, somat să-i predea banderola de căpitan lui Cristiano Ronaldo: "Îți trebuie personalitate!"
20/03/2022 LA 11:49
Prin intermediul unui comunicat, Manchester United transmite faptul că știe despre altercația în care a fost implicat jucătorul lor: “Clubul a luat la cunoștință presupusul incident în care a fost implicat Harry Maguire aseară în Mykonos. Contactul cu Harry a fost făcut și cooperează fără probleme cu autoritățile din Grecia. La acest moment nu vom face niciun alt comentariu”, au transmis "diavolii".
Harry Maguire a devenit în vara anului trecut cel mai scump fundaş din istorie după ce Manchester Unided a plătit 80 de milioane de lire sterline (87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obţine transferul jucătorului. În vârstă de 27 de ani, Maguire şi-a făcut junioratul al Sheffield United, apoi a trecut la Hull City.
După ce a mai fost împrumutat la Wigan, fundaşul a fost cumpărat de Leicester în vara anului 2017, cu 12 milioane de lire sterline plus bonusuri, care puteau duce la 17 milioane de lire sterline suma transferului. Cu Manchester United, Maguire a semnat un contract pe şase ani. Înaintea lui, cel mai scump fundaş din lume a fost olandezul Virgil Van Dijk, pentru care Liverpool a plătit, în ianuarie 2018, suma de 84 de milioane de euro clubului Southampton.
Premier League
Rio Ferdinand este convins Maguire nu ar trebui să fie căpitanul lui Manchester United!
02/01/2022 LA 08:38
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Harry Maguire, făcut praf după bucuria de la golul cu Albania: "Credea că le-a închis gura? Penibil"
13/11/2021 LA 07:20