Kylian Mbappe este feblețea lui Florentino Perez și toate marile ziare din Vest au anunțat de mai bine de un an și jumătate că președintele celui mai titrat club din lume va face tot posibilul să îl aducă pe francez în capitala Spaniei.
Pandemia a adus cu sine mari probleme financiare chiar și pentru giganții din fotbal, motiv pentru care Real nu a făcut vreun transfer în vara lui 2020. S-a speculat că Perez strânge banii pentru transferul lui Mbappe, dar chiar și așa va fi complicat să facă un efort financiar care să o mulțumească pe PSG.
Și, totuși, Mundo Deportivo anunță azi că Real Madrid va veni cu o ofertă competitivă pentru vârful din Hexagon, Hazard urmând a fi vândut pentru a face bani pentru această mutare. Cel mai probabil, belgianul se va întoarce în cel mai puternic campionat din lume, Premier League.
Supercupa Europei
Așteptarea a luat sfârșit! Eden Hazard ar putea juca în prima sa finală pentru Real Madrid
10/08/2022 LA 08:10

Hazard, o dezamăgire la Real Madrid

Hazard a împlinit deja 30 de ani, iar cariera sa a luat o turnură teribilă după transferul la Real Madrid. Dacă la Chelsea era jucătorul decisiv, la noua formație e o umbră. A marcat doar două goluri din 2019, de când a fost transferat, iar vara acestui an ar putea reprezenta ultima ocazie ca gruparea blanco să își recupereze din investiția enormă, de 100 de milioane de euro.
De vină pentru prestațiile sub așteptări ale atacantului de bandă au fost kilogramele în plus și accidentările repetate, iar fanii au început să își piardă răbdarea. Mai ales că așteptările au fost mari, mulți văzându-l ca pe un înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus.
În această săptămână, cu Bilbao, în semifinala Supercupei, Hazard a fost titular și în cele 67 de minute petrecute în teren a fost de nerecunoscut.
"Hazard, doar o umbră" a fost titlul dat de Mundo Deportivo după meci, într-un material în care jurnaliștii spanioli analizează prestația belgianului din disputa cu Bilbao.
Eden a avut 45 de atingeri, un singur șut spre poartă, și acela blocat. A părăsit terenul cu un singur dribling făcut și mai multe faulturi efectuate decât suferite (2-1). A pierdut cele mai multe dueluri (6/7) și a fost mereu foarte lent, în contextul în care viteza era în trecut principalul său atu.
Acum, jurnaliștii sursei citate vorbesc de "noul Bale" cu referire la Hazard, belgianului convenindu-i să se întoarcă în Premier League, acolo unde a dat cel mai bun randament al carierei. Mutarea se va face pentru aproximativ 50 de milioane de euro, în contextul în care Eden e o dezamăgire de doi ani încoace.
"Ideea care a prins tot mai multe rădăcini în conducerea blanco este ca Hazard să fie pus pe lista de transferuri în vară, iar banii obținuți pe el să fie folosiți pentru o parte din transferul lui Mbappe", notează Mundo Deportivo.
Probabil Chelsea nu va fi interesată de o repatriere a lui Hazard, în contextul transferurilor pe bani mulți din vara lui 2020. Lampard are un lot complet la dispoziție, iar tinerii aduși au nevoie de timp pentru a crește.
United și Liverpool pot fi, însă, două variante de luat în calcul. "Diavolii" au încercat să aducă un atacant de bandă și l-a curtat insistent pe Jadon Sancho, dar suma cerută de Dortmund a fost considerată prea mare. În ceea ce o privește pe campioană, Hazard ar putea fi o opțiune, dar probabil doar în măsura în care Salah sau Mane vor fi vânduți.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56
Premier League
Eden Hazard, întrebat care a fost cel mai bun adversar din Premier League! Cum a răspuns belgianul
28/07/2022 LA 07:58