Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho i-a găsit înlocuitor lui Harry Kane. Un atacant din La Liga va veni la Londra

Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/01/2020 la 10:39 GMT+2

Willian Jose de la Real Sociedad va fi cel care îi va lua locul lui Harry Kane la Tottenham, conform presei spaniole.

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Cotidianul spaniol AS informează că brazilianul de 28 de ani de la Real Sociedad, Willian Jose, este cel pe care Mourinho l-a ales pentru a-i ține locul lui Harry Kane. Căpitanul lui Spurs este accidentat până în aprilie iar Tottenham trebuie să îi găsească înlocuitor în această fereastră de transferuri. Willian Jose s-ar fi înțeles deja cu Tottenham și va ajunge la Londra joi seara, conform AS.
Atacantul și-a prelungit contractul cu Real Sociedad până în 2024 în octombrie 2018, având o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro. Dacă se va ajunge la un acord între cele două cluburi, această clauză nu va fi achitată.
Willian José (Real Sociedad)
Willian Jose a fost unul dintre jucătorii cheie sub comanda lui Imanol Alguacil în începutul bun de sezon al lui Real Sociedad. El este golgheterul echipei cu opt goluri în 21 de meciuri. Dacă va fi transferat, Real Sociedad își va pierde unul dintre cei mai importanți jucători.
Brazilianul a mai jucat la Real Zaragaoza și Las Palmas, după ce inițial a ajuns în Spania la Real Madrid Castilla, echipa a doua a Realului.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo