Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho nu mai este dorit de fani la Tottenham! Ancelotti, cel mai apreciat din Premier League

Nicu Savin

Publicat 31/03/2021 la 16:01 GMT+3

Jose Mourinho nu mai este dorit de fani la Tottenham, cel puțin așa arată un sondaj realizat printre suporterii tuturor echipelor din Premier League, în care aceștia au fost întrebați dacă s-ar mulțumi ca formațiile lor favorite să fie antrenate și peste un an de aceiași antrenori ca și în prezent.

José Mourinho (Tottenham)

Credit imagine: Getty Images

Jurnaliștii de la The Athletic au realizat un sondaj printre fanii echipelor din Premier League, care a scos la iveală de câtă încredere se bucură antrenorul fiecărei formații. Rezultatele îi vor da mari bătăi de cap lui Jose Mourinho, deoarece numai 45% dintre suporterii lui Tottenham ar fi fericiți dacă lusitanul va fi antrenorul echipei și peste un an. Totuși, dorința fanilor va fi greu de îndeplinit de conducerea administrativă, deoarece demiterea portughezului ar costa imens clubul londonez.
Numai suporterii lui Newcastle își doresc într-o proporție mai mare ca Steve Bruce să nu mai fie pe banca "coțofenelor" în sezonul viitor. 75% dintre fani îl vor plecat cât mai repede pe tehnicianul de 60 de ani, care a preluat-o pe Newcastle în 2019.
Nici Ole Gunnar Solskjaer nu o duce prea grozav. Un suporter din 4 al lui United l-ar vrea plecat pe norvegian până anul viitor pe vremea asta. Tuchel este neînvins pe banca lui Chelsea, dar nu i-a cucerit în totalitate pe fanii echipei londoneze, doar 90% dorindu-l antrenor și peste un an.
Cel mai apreciat antrenor de către suporteri este Carlo Ancelotti, dorit în continuare de marea majoritate a fanilor la cârma lui Everton. Cu foarte mici diferențe, în aceleași posturi se află și Jurgen Klopp, Marcelo Bielsa, Pep Guardiola sau Brendan Rodgers.
Sursa Foto: The Athletic

Jose Mourinho își ia motivația de la "Mourinistas"

"Nu i-am cunoscut niciodată. Obișnuiam să îi numesc "mourinistas" pentru că în Portugalia punem această parte, "ista" la sfârșitul numelului clubului pe care îl iubesc suporterii", a adăugat el.
"De exemplu, dacă ești din Porto, spui Portista, dacă ții cu Benfica, spunem Benfikista. Iar dacă îl susții pe Mourinho, spunem Mourinista. Și am atât de mulți mourinistas prin lume", a precizat portughezul.
Mourinho este antrenorul lui Tottenham din 2019 după ce clubul l-a concediat pe Mauricio Pochettino. Clubul se află în acest moment pe locul șase în Premier League iar Spurs a fost eliminată din Cupa Angliei și Europa League.
Tottenham se va înfrunta cu Manchester City în finala Cupei Ligii Angliei pe 25 aprilie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo