În ultimele două ferestre de transferuri, Liverpool a fost destul de "tăcută". În vară, apărarea a fost întărită cu Konate, iar acum lucrurile arată excelent, pe fază defensivă.
Și, conform renumitului Fabrizio Romano, cunoscut pentru sursele sale impecabile, Liverpool pregătește o ofertă pentru Arnaut Danjuma, de la Villarreal. Olandezul de 24 de ani era urmărit de scouterii de pe Anfield de pe vremea când evolua la Bournemouth, dar existau dubii legate de cum se va comporta la un club mare.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
MARCA, ANUNȚ INCREDIBIL: XAVI E "ALL-IN" PENTRU READUCEREA LUI MESSI LA BARCELONA

Klopp, unde verde pentru transferul lui Danjuma

În vară, Liverpool a pierdut startul, astfel că Unai Emery l-a luat la Villarreal pentru 15 milioane de euro. Danjuma reușise 15 goluri și 7 assisturi pentru "cireșe" stagiunea trecută, în Championship. Și-a păstrat forma excelentă și în actualul sezon, în tricoul "Submarinului", pentru care are deja 7 goluri și două pase decisive, în 15 partide.
Din câte se pare, Klopp are acordul clubului să ofere până la 25 de milioane de euro pentru Danjuma, sumă care e foarte probabil să fie acceptată de Villarreal. Clubul spaniol ar face un profit de 10 milioane de euro în doar câteva luni. Deținătoarea Europa League ar renunța la omul său de atac și în contextul în care stagiunea aceasta e una foarte complicată, fiind greu de crezut că Gerard Moreno&Co vor mai prinde un loc de Champions League.
Danjuma a sosit în Premier League în 2019, dar nu s-a impus imediat în echipa antrenată atunci de Eddie Howe. Odată cu retrogradarea în Championship, a avut evoluții impresionante pentru "cireșe", iar acum e aproape de revenirea în cel mai puternic campionat din lume, la o formație de top.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27