Jurgen Klopp a vorbit după înfrângerea din Cupa Angliei cu Chelsea, scor 0-2, despre al 3-lea eșec în ultimele 2 săptămâni, însă a fost întrebat și despre problemele provocate de coronavirus. Premier League a decis ca, dacă situația se agravează și în Anglia, partidele să se dispute fără spectatori.
Klopp a avut o reacție neașteptată la întrebarea jurnaliștilor
Uitați, ceea ce nu îmi place este ca la o situație foarte serioasă din viață, opinia unui manager să fie importantă. Nu înțeleg. V-aș putea întreba pe voi același lucru, aveți același rol ca mine. Nu este important ce spun persoanele faimoase. Nu. Trebuie vorbit despre asemenea lucruri în modul corect
Premier League
Jurgen Klopp, scrisoare emoționantă către un fan al lui Liverpool care suferă de o boală gravă
ACUM 4 ORE
Nu trebuie vorbit cu oameni care nu au cunoștințe, ca mine. Trebuie vorbit cu cei care au cunoștințe despre asta, ei ar trebui să le spună oamenilor: faceți asta. Totul va fi bine sau nu.
Nu managerii din fotbal. Asta nu înțeleg. Despre politică sau alte lucruri (nu ar trebui să vorbim). De ce eu? Port șapcă și sunt nebărbierit. Sunt la fel de îngrijorat ca voi, poate mai puțin. Nu știu exact cât de îngrijorat ar trebui să fiu, dar opinia mea nu este importantă. Trăiesc pe această planetă și vreau ca este să fie în siguranță, sănătoasă. Le doresc tuturor ce-i mai bun. Asta e clar. Dar opinia mea pe subiect nu e importantă
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 15 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 17 ORE