Obișnuit cu Ole, căruia i-a administrat cea mai dură înfrângere din istoria duelurilor United - Liverpool, pe Old Trafford, Klopp va avea în partea a doua a sezonului mult de furcă pentru a câștiga în fața marii rivale. Penru că pe banca tehnică se va afla un antrenor capabil să organizeze foarte bine echipa, Ralf Rangnick
Rangnick a bătut palma ieri cu oficialii "diavolilor" și se întoarce astfel în iarbă după doi ani, după ce a dus-o pe Leipzig spre locul 2 în Bundesliga și, din multe puncte de vedere, pare un antrenor capabil să producă șocul atât de necesar pentru ca United să își revină. Anterior, tehnicianul făcuse performanță și la Schalke, demonstrându-și valoarea.
"Din nefericire, un bun antrenor vine în Anglia, la Manchester United. E un manager cu mare experiență, a construit două cluburi. United va fi organizată pe teren. Evident, nu e o veste bună pentru restul echipelor", a spus Klopp în conferința de presă de astăzi, premergătoare partidei Liverpool - Southampton.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
CITEȘTE ȘI:
RANGNICK, FĂCUT PRAF: "NU ÎI PASĂ CÂTUȘI DE PUȚIN DE FOTBAL, E UN TRĂDĂTOR ȘI UN MERCENAR"

Klopp este fan Rangnick

Trebuie spus că Rangnick este foarte apreciat de cei mai în vogă antrenori germani ai momentului, Tuchel, Klopp și Nagelsmann considerându-l un adevărat mentor. Este o situație similară cu cea a lui Bielsa, care i-a inspirat în carieră pe tehnicieni ca Guardiola, Pochettino și chiar Zidane.
Jurgen Klopp nu a ascuns niciodată că este un mare fan Rangnick, despre care afirma în 2011, după ce luase primul titlu cu Dortmund, că are o valoare incontestabilă.
"Unul dintre cei mai buni, dacă nu cel mai bun antrenor german", spunea Klopp despre Rangnick, în 2011.
Din cauza unor probleme cu viza, Ralf Rangnick nu va putea fi pe bancă la derby-ul dintre Chelsea și Manchester United, programat duminică, de la ora 16:30 (în direct pe Eurosport 1). Astfel, primul meci al lui Rangnick pe banca lui Man United ar putea fi un alt derby, cel cu Arsenal, programat în etapa intermediară de săptămâna viitoare, pe Old Trafford.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33