După ce l-a ratat pe Timo Werner, ajuns la Chelsea, Klopp este decis să întărească ofensiva lui Liverpool, mai ales că Minamino și Origi au dezamăgit în acest sezon, atunci când au primit șanse.
"Sunt foarte dezamăgit că Liverpool nu se gândește să cumpere un atacant în această vară. Diferența dintre cei trei din față și opțiunile de pe banca de rezerve sunt foarte mari. O să regrete foarte mult sezonul viitor dacă nu vin cu opțiuni viabile în atac", a spus Graeme Souness, dezamăgit de modul în care a jucat Origi contra lui Aston Villa.

Ben Yedder, destul de ușor de adus de Liverpool

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 16 ORE
Klopp își cunoaște perfect lotul și, în ciuda faptului că noua campioană a Angliei nu va beneficia de un buget de transferuri considerabil, știe că are nevoie de o variantă de rezervă de mare valoare, pentru momentele când unul dintre Salah, Mane sau Firmino nu va fi disponibil.
Și tehnicianul german pare că s-a decis să încerce transferul lui Ben Yedder, un fotbalist extrem de în formă, dar care ar accepta rolul pregătit de Klopp. Vârful francez are o cotă de piață de 40 de milioane de euro, dar Liverpool speră să profite de situația grea din punct de vedere financiar prin care trece Monaco. Formația monegască a încheiat Ligue 1 pe locul 9, departe de cupele europene, astfel că îi va fi greu să îl păstreze pe golgheterul din sezonul trecut (18 reușite, la egalitate cu Kylian Mbappe).
"E clar că Wissam Ben Yedder e unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri. A fost golgheterul Ligue 1 sezonul trecut, la egalitate cu Mbappe. Toți antrenorii își doresc un asemenea jucător, așa că îmi doresc să continue cu noi. Dar știu că în timpul ferestrei de transferuri lucrurile se schimbă, eu sper să îl am la dispoziție și sezonul viitor", a spus Robert Moreno, tehnicianul lui Monaco, citat de The Mirror.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 19 ORE
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25