"Sunt foarte dezamăgit că Liverpool nu se gândește să cumpere un atacant în această vară. Diferența dintre cei trei din față și opțiunile de pe banca de rezerve sunt foarte mari. O să regrete foarte mult sezonul viitor dacă nu vin cu opțiuni viabile în atac", a spus Graeme Souness, dezamăgit de modul în care a jucat Origi contra lui Aston Villa.
"Atacul lui Liverpool este la fel de bun ca al oricărei echipe de top din lume, dar problema e când unul dintre Salah, Firmino sau Mane lipsește. La începutul sezonului, Mo a lipsit cu United și acest lucru s-a simțit. Acum, cu Everton, iar s-a simțit. Dacă se va întâmpla să piardă unul dintre acești trei jucători pentru o perioadă îndelungată, din cauza unei accidentări, să spunem, o să apară problemele", a spus legenda de pe Anfield pentru Sky Sports.

Jamie Carragher consideră că Liverpool trebuie să transfere un atacant

Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 15 ORE
Liverpool îi va pierde pe Lallana și Shaqiri la finalul acestui sezon, cei doi dorind o nouă provocare, unde să evolueze constant.
Klopp va avea în Minamino și Origi două variante de rezervă pentru trioul ofensiv titular, dar niciunul nu are suficientă calitate pentru un club ca Liverpool, consideră și Jamie Carragher.
"Minamino nu este ce trebuie. Cel puțin din punctul meu de vedere. Divock Origi este o legendă a clubului pentru golurile importante pe care le-a marcat de-a lungul timpului, dar nu are consistență. Liverpool mai are nevoie de cineva în ofensivă", a mais spus Carragher.
Premier League
Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"
ACUM 17 ORE
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
ACUM 19 ORE