Deși Liverpool nu va dispune de un buget de transferuri foarte mare în această vară, în ciuda faptului că a devenit campioana Angliei, Klopp și-l dorește enorm pe Koulibaly.
Alături de Van Dijk, în centrul liniei de fund, și cu Trent Alexander și Andy Robertson pe flancuri, senegalezul ar urma să facă parte dintr-una din cele mai puternice apărări din istoria fotbalului.
Deja Napoli a refuzat din start prima ofertă a "cormoranilor", cifrată la 54 de milioane de lire, De Laurentiis visând să obțină o sumă apropiată de 90 de milioane de lire.
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
04/10/2022 LA 17:17

Koulibaly, ofertă tentantă de la Liverpool

De Koulibaly se interesează și Guardiola, care îl vede veriga de care are nevoie pentru defensiva lui City, astfel că Liverpool e dispusă să supraliciteze. "Cetățenii" sunt dispuși să ofere 72 de milioane de lire, potriviti Tuttosport, iar Liverpool a venit și ea cu o ofertă îmbunătățită. Pe lângă faptul că au plusa față de suma inițială de 54 de milioane de lire, oficialii de pe Anfield îl oferă la schimb și pe Dejan Lovren.
Fundașul croat a evoluat în acest sezon în doar 10 partide pentru Liverpool, dar rămâne un apărător de top, în condițiile în care concurența de la Liverpool e una extrem de mare.
În acest sezon, Joe Gomez a fost preferatul lui Klopp lângă Van Dijk, în centrul liniei de fund, varianta de rezervă pentru englez fiind Joel Matip. Aducerea lui Koulibaly ar fi, însă, un mare plus. De altfel, faptul că stafful tehnic al lui Liverpool s-a interesat în ultimii ani în special de defensivă (cu banii pe Coutinho i-au achiziționat pe Van Dijk și Alisson) a fost cheia din spatele succeselor în Champions League și Premier League.
Cu al 19-lea titlu "în buzunar", Liverpool se pregătește acum de duelul cu Manchester City, din Premier League. Pe Etihad, joi, de la ora 22:15, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, "cormoranii" vor avea foarte probabil parte de o "gardă de onoare" din partea rivalilor.
Fotbal
Jurgen Klopp uimit de argumentul lui Perez în privința Superligii. "Pentru a îmbunătăți fotbalul?"
04/10/2022 LA 06:46
Premier League
Jurgen Klopp, reacție dură după Liverpool - Brighton 3-3: "A fost oribil de urmărit"
01/10/2022 LA 19:16