Vârful lui Liverpool e într-o formă de excepție, bifând deja 9 goluri și 3 pase decisive în 9 partide, în toate competițiile, în acest debut de sezon. Aseară, cu City, Mo a ajuns la 103 goluri în Premier League, doar 30 de alți jucători reușind să treacă în istorie de granița celor 100 de reușite în cel mai puternic campionat de fotbal din lume.
Dincolo de pasa decisivă pentru Mane, Salah a produs un gol fantastic, poate cel mai frumos din carieră. Cu atât mai impresionant a fost golul, cu cât el a fost reușit cu dreptul, piciorul mai slab al egipteanului. Jurgen Klopp a fost impresionat de ce a făcut jucătorul său și e convins că fanii lui Liverpool vor vorbi și peste 60 de ani de "golul lui Salah cu City".
"Doar cei mai buni din lume reușesc să înscrie astfel de goluri. Uitați-vă la prima atingere, cum câștigă duelul cu adversarul, cum îi depășește pe toți și își pune mingea pe piciorul drept. Apoi finalizarea, care a fost absolut excepțională...Acest club nu își uită niciodată eroii, așa că fiți siguri că fanii își vor aminti de golul lui Salah și peste 60 de ani", a spus Klopp, citat de BBC.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 6 ORE
Și căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson, a vorbit la superlativ despre reușita lui Mo contra lui City: "A fost incredibil. Salah își depășește atât de ușor adversarii și e letal în astfel de situații".
Vezi mai jos reușita fantastică a lui Salah, din Liverpool - City 2-2

Salah, gol superb împotriva lui City! Egipteanul a driblat tot ce i-a ieșit în cale

CITEȘTE ȘI:
LIVERPOOL, OBLIGATĂ SĂ ÎL VÂNDĂ PE SALAH? ULUITOR CE SALARIU CERE EGIPTEANUL PENTRU A PRELUNGI
FAZA ANULUI ÎN FOTBALUL MONDIAL? INCREDIBIL CE A FĂCUT BERNARDO SILVA CU LIVERPOOL

Carragher: "Nu cred că există alt fotbalist mai bun decât Salah"

Jamie Carragher a fost atât de impresionat de modul în care a arătat Mo Salah în derbyul cu City, de ieri, încât nu s-a temut să folosească superlative și să dea verdicte îndrăznețe. Legenda lui Liverpool crede că egipteanul este în acest moment cel mai bun fotbalist din lume.
"Nu cred că e vreun alt fotbalist mai bun decât el în fotbalul mondial în acest moment, chiar sunt sincer când spun asta. Ați văzut ce a făcut și în Champions League (n.r. dublă contra lui Porto), ce a reușit în acest sezon e excepțional. A făcut lucruri mari de când a venit la Liverpool, dar nu l-am văzut niciodată mai în formă decât este în acest moment. Am spus și acum câteva săptămâni, Mo e unul dintre cei mai buni jucători din istoria lui Liverpool", a spus fostul mare fundaș pentru Sky Sports, după Liverpool - City 2-2.
Fotbal
15 ani fără un campion mondial care să câștige Balonul de Aur. Benzema vrea să rupă blestemul!
21/09/2022 LA 07:26
Premier League
Ronaldo, în cădere liberă! Cum arată topul celor mai valoroși fotbaliști din Premier League
19/09/2022 LA 11:23