Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, uluit de golul lui Salah cu City: "Fanii își vor aminti de golul lui și peste 60 de ani"

Cristian Mihală

Publicat 04/10/2021 la 11:13 GMT+3

Mo Salah a reușit o capodoperă de gol în Liverpool - City 2-2, iar Jurgen Klopp e convins că această fază va rămâne în memoria colectivă pentru mai bine de jumătate de secol.

Mohamed Salah

Credit imagine: Getty Images

Vârful lui Liverpool e într-o formă de excepție, bifând deja 9 goluri și 3 pase decisive în 9 partide, în toate competițiile, în acest debut de sezon. Aseară, cu City, Mo a ajuns la 103 goluri în Premier League, doar 30 de alți jucători reușind să treacă în istorie de granița celor 100 de reușite în cel mai puternic campionat de fotbal din lume.
Dincolo de pasa decisivă pentru Mane, Salah a produs un gol fantastic, poate cel mai frumos din carieră. Cu atât mai impresionant a fost golul, cu cât el a fost reușit cu dreptul, piciorul mai slab al egipteanului. Jurgen Klopp a fost impresionat de ce a făcut jucătorul său și e convins că fanii lui Liverpool vor vorbi și peste 60 de ani de "golul lui Salah cu City".
"Doar cei mai buni din lume reușesc să înscrie astfel de goluri. Uitați-vă la prima atingere, cum câștigă duelul cu adversarul, cum îi depășește pe toți și își pune mingea pe piciorul drept. Apoi finalizarea, care a fost absolut excepțională...Acest club nu își uită niciodată eroii, așa că fiți siguri că fanii își vor aminti de golul lui Salah și peste 60 de ani", a spus Klopp, citat de BBC.
Și căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson, a vorbit la superlativ despre reușita lui Mo contra lui City: "A fost incredibil. Salah își depășește atât de ușor adversarii și e letal în astfel de situații".
Vezi mai jos reușita fantastică a lui Salah, din Liverpool - City 2-2
picture

Salah, gol superb împotriva lui City! Egipteanul a driblat tot ce i-a ieșit în cale

CITEȘTE ȘI:

Carragher: "Nu cred că există alt fotbalist mai bun decât Salah"

Jamie Carragher a fost atât de impresionat de modul în care a arătat Mo Salah în derbyul cu City, de ieri, încât nu s-a temut să folosească superlative și să dea verdicte îndrăznețe. Legenda lui Liverpool crede că egipteanul este în acest moment cel mai bun fotbalist din lume.
"Nu cred că e vreun alt fotbalist mai bun decât el în fotbalul mondial în acest moment, chiar sunt sincer când spun asta. Ați văzut ce a făcut și în Champions League (n.r. dublă contra lui Porto), ce a reușit în acest sezon e excepțional. A făcut lucruri mari de când a venit la Liverpool, dar nu l-am văzut niciodată mai în formă decât este în acest moment. Am spus și acum câteva săptămâni, Mo e unul dintre cei mai buni jucători din istoria lui Liverpool", a spus fostul mare fundaș pentru Sky Sports, după Liverpool - City 2-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo