Liverpool şi Chelsea au oferit miercuri seară un spectacol fantastic, cu 8 goluri, în ceea ce a reprezentat ultima partidă a "cormoranilor" pe Anfield în acest sezon. Dacă Salah&Co au jucat doar pentru orgoliu, miza a fost una imensă pentru Chelsea, care luptă pentru un loc de Champions League. Înfrângerea cu 5-3 a fost greu de digerat pentru Lampard, care la un moment dat a părut că se contrează cu Jurgen Klopp, într-un moment în care arbitrul de rezervă a intervenit pentru a calma spiritele.
Apoi, pe filmările care au împânzit rețelele de socializare, se vede cum Frank Lampard îi spune lui Jurgen Klopp să “se ducă naiba”. La doar două zile după incident, tehnicianul de pe banca lui Chelsea a mărturisit că regretă. El a venit la conferința de presă de dinaintea ultimului meci din acest sezon, cu Wolves, și a fost întrebat despre episodul petrecut pe Anfield.

Lampard regretă cuvintele pe care i le-a spus lui Klopp

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Frank Lampard a declarat la conferința de presă că regretă că l-a înjurat pe Jurgen Klopp, dar spune că nu-și cere scuze pentru pasiunea pe care o arată pe marginea terenului: “Ca să fiu sincer, am văzut filmarea cu mine, dar eram acolo, eram prezent în moment. Din punct de vedere al cuvintelor folosite, da, regret asta. Lucrurile astea sunt mereu distribuite pe social media. Am două fiice pe rețelele de socializare, dar din punct de vedere al pasiunii pe care o arăt pe marginea terenului nu am regrete. Nu am de ce să-mi cer scuze și nu regret”, a spus Lampard la conferința de presă de vinery.
La finalul meciului de pe Anfield, tehnicianul de pe Stamford Bridge a explicat că nu a avut nimic de împărţit cu managerul campioanei, acesta încercând doar să le ia apărarea celor din stafful său. Lampard a fost extrem de deranjat de comentariile şi aroganţa celor de pe banca lui Liverpool: "Nu am avut nicio problemă cu Jurgen Klopp, şi-a condus echipa fantastic spre titlu. Am avut cu nişte oameni de pe banca de rezerve. E o linie subţire între câştigarea titlului - tot respectul pentru performanţa asta - şi aroganţă. Nu fiţi foarte aroganţi! A fost multă tensiune, dar asta şi pentru că partida a fost una plină de încărcătură emoţională pentru ambele echipe", a spus Lampard la final.
Jurgen Klopp i-a oferit și el replica lui Frank Lampard.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02