Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leeds - Manchester City 1-1. Trupa lui Guardiola a plecat cu un singur punct de pe Elland Road

Cosmin Cioboata

Publicat 03/10/2020 la 22:13 GMT+3

Leeds și Manchester City au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa a 4-a din Premier League. Trupa lui Pep Guardiola a reușit să înscrie prima, iar jucătorii lui Marcelo Bielsa au oferit replica în repriza secundă.

Marcelo Bielsa și Pep Guardiola, în Leeds - Manchester City 1-1

Credit imagine: Getty Images

Cu multe absențe în lot, Manchester City s-a chinuit teribil pe Elland Road. Fără Aguero și Jesus în centrul ofensivei, Guardiola s-a văzut obligat să-l folosească acolo pe Raheem Sterling, atacant obișnuit cu jocul în bandă. Sterling n-a părut să resimtă schimbarea poziției din teren și a deschis scorul după numai 17 minute, cu o acțiune superbă.
Sterling a intrat în careu, a fentat un adversar și a finalizat cu un șut la colțul lung, fără speranțe pentru goalkeeper-ul lui Leeds. La pauză, tabela indica 1-0 pentru City.
Leeds a ieșit altfel de la vestiare, semn că Marcelo Bielsa a avut o discuție serioasă cu elevii săi. Apoi, în minutul 56, "El Loco" l-a introdus pe teren pe Rodrigo. Spaniolul a avut nevoie de numai 3 minute ca să-și facă simțită prezența.

Leeds - Manchester City 1-1. Trupa lui Guardiola s-a chinuit în repriza a doua

Fostul jucător al Valenciei a restabilit egalitatea după o dezorganizare în careul "cetățenilor". Ederson a ieșit să respingă o centrare din corner, însă a ratat mingea. Aceasta l-a lovit pe Mendy și a ricoșat la Rodrigo, care a trimis în poarta rămasă goală.
Până la finalul meciului, Leeds a fost echipa mai periculoasă și cu posesia ușor mai bună (53%). De cealaltă parte, City s-a chinuit în faza ofensivă și n-a reușit să mai expedieze vreun șut pe spațiul porții.
S-a încheiat 1-1, rezultat care nu-l încântă deloc pe Guardiola. După 3 meciuri jucate, City se află pe locul 11 în Premier League. În același timp, Leeds a urcat cel puțin pentru moment pe locul 5, cu 7 puncte acumulate în 4 partide.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo