Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Legenda lui Liverpool, pozitiv cu COVID-19. Kenny Dalglish, internat în spital

Irina Aldea

Actualizat 10/04/2020 la 22:17 GMT+3

În vârstă de 69 de ani, legenda lui Liverpool, Kenny Dalglish a fost internat în spital după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Kenny

Credit imagine: Getty Images

Liderul din Premier League a emis vineri seară un comunicat oficial prin care a anunțat că fostul jucător și antrenor al clubului, Kenny Dalglish, are coronavirus și a fost internat în spital. Familia lui Dalglish a anunţat că acesta a fost spitalizat pe 8 aprilie pentru că avea o infecţie. Mai apoi, el a fost testat pentru coronavirus, chiar dacă era asimptomatic, iar în mod neaşteptat, testul a fost pozitiv.
Pentru moment, starea lui este bună, dar rămâne internat în spital. El a evoluat pentru Liverpool între 1977 şi 1990, în ultima perioadă a carierei fiind şi antrenor. S-a întors pe banca lui Liverpool în 2011, însă a fost demis la finalul sezonului, reuşind să câştige doar Cupa Ligii. A câștigat de 6 ori titlul ca jucător și a fost pe bancă la ultimul titlu câștigat de Liverpool în 1990
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo