Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Legendele lui United anticipează dezastrul cu City: "Vom fi distruși, putem primi 5"

Cristian Mihală

Publicat 03/11/2021 la 13:58 GMT+2

Paul Scholes și Rio Ferdinand, două legende ale lui Manchester United, sunt convinși că echipa lor de suflet nu va avea nicio șansă sâmbătă, contra lui City, dacă evoluează precum în partida cu Atalanta.

John Stones of Manchester City celebrates scoring the opening goal with Ruben Dias during the Carabao Cup Semi Final match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford on January 6, 2021 in Manchester, England

Credit imagine: Getty Images

United a smuls un egal, în prelungiri, în Liga Campionilor, cu Atalanta, 2-2, după o altă prestație slabă. Marea problemă a lui Solskjaer e că Varane s-a accidentat din nou, iar de la ieșirea francezului defensiva "diavolilor" a fost complet dezorganizată.
După meciul de pe Old Trafford, cu trupa lui Gasperini, Scholes anticipa că poate urma un dezastru cu Liverpool, ceea ce s-a și întâmplat, Salah&Co administrându-i marii rivale cea mai usturătoare înfrângere din istoria meciurilor directe, la Manchester. Acum, fostul mijlocaș e de părere că istoria se va repeta, fiind greu de crezut că Solskjaer va găsit cheia pentru a stopa mașinăria de pase a lui Guardiola.
"După un meci ca ăsta și fără Varane în apărare, sunt foarte îngrijorat de ceea ce va urma, contra lui City. Băieții lui Guardiola vor intra plini de încredere, ca și în cazul jucătorilor lui Klopp, acum două săptămâni. Când Varane a ieșit, parcă nimeni nu își mai știa locul, United s-a clătinat serios. Maguire nu arată deloc ca fotbalistul pe care îl știam, poate că încă nu e recuperat 100%, nu știu ce se întâmplă cu el. Nu am avut calitate nici la mijloc, e greu să ne așteptăm la lucruri mari", a spus Scholes pentru BT Sport.
CITEȘTE ȘI:

Rio Ferdinand: "United - City se poate termina 0-3, 0-4 sau 0-5"

Nici Rio Ferdinand nu e foarte optimist în perspectiva derbyului orașului Manchester, anticipând un dezastru, dacă Solskjaer nu va reuși să schimbe ceva la echipă.
Dar, dincolo de carențele evidente ale tehnicianului nordic, fostul mare fundaș a identificat și o problemă de atitudine în rândul fotbaliștilor care evoluează pentru clubul de pe Old Trafford.
"Dacă United va arăta ca în a doua repriză cu Atalanta, va fi distrusă de City. 3-4-5 goluri pot primi. Nu există intensitate în joc, te uiți la jucători și nu îți vine să crezi că evoluează pentru Manchester United. A fost o dezordine de nedescris în joc, noroc cu Ronaldo, că ne-a salvat iar. Și noroc că Atalanta nu a fost destul de cinică să înscrie și golul 3, pentru că ar fi închis meciul", a spus Rio Ferdinand.
Derby-ul orașului Manchester, United - City, este sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo