United a smuls un egal, în prelungiri, în Liga Campionilor, cu Atalanta, 2-2, după o altă prestație slabă. Marea problemă a lui Solskjaer e că Varane s-a accidentat din nou, iar de la ieșirea francezului defensiva "diavolilor" a fost complet dezorganizată.
După meciul de pe Old Trafford, cu trupa lui Gasperini, Scholes anticipa că poate urma un dezastru cu Liverpool, ceea ce s-a și întâmplat, Salah&Co administrându-i marii rivale cea mai usturătoare înfrângere din istoria meciurilor directe, la Manchester. Acum, fostul mijlocaș e de părere că istoria se va repeta, fiind greu de crezut că Solskjaer va găsit cheia pentru a stopa mașinăria de pase a lui Guardiola.
"După un meci ca ăsta și fără Varane în apărare, sunt foarte îngrijorat de ceea ce va urma, contra lui City. Băieții lui Guardiola vor intra plini de încredere, ca și în cazul jucătorilor lui Klopp, acum două săptămâni. Când Varane a ieșit, parcă nimeni nu își mai știa locul, United s-a clătinat serios. Maguire nu arată deloc ca fotbalistul pe care îl știam, poate că încă nu e recuperat 100%, nu știu ce se întâmplă cu el. Nu am avut calitate nici la mijloc, e greu să ne așteptăm la lucruri mari", a spus Scholes pentru BT Sport.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
IERI LA 19:02
CITEȘTE ȘI:
GASPERINI, REACȚIE GENIALĂ CÂND L-A VĂZUT PE RONALDO, DUPĂ MECI: "DU-TE NAIBII!"

Rio Ferdinand: "United - City se poate termina 0-3, 0-4 sau 0-5"

Nici Rio Ferdinand nu e foarte optimist în perspectiva derbyului orașului Manchester, anticipând un dezastru, dacă Solskjaer nu va reuși să schimbe ceva la echipă.
Dar, dincolo de carențele evidente ale tehnicianului nordic, fostul mare fundaș a identificat și o problemă de atitudine în rândul fotbaliștilor care evoluează pentru clubul de pe Old Trafford.
"Dacă United va arăta ca în a doua repriză cu Atalanta, va fi distrusă de City. 3-4-5 goluri pot primi. Nu există intensitate în joc, te uiți la jucători și nu îți vine să crezi că evoluează pentru Manchester United. A fost o dezordine de nedescris în joc, noroc cu Ronaldo, că ne-a salvat iar. Și noroc că Atalanta nu a fost destul de cinică să înscrie și golul 3, pentru că ar fi închis meciul", a spus Rio Ferdinand.
Derby-ul orașului Manchester, United - City, este sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34