Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City vine după o înfrângere grea în fața lui Wolverhampton (scor 2-3) și încearcă să se apropie de locul secund din Premier League, poziție ocupată în prezent de Leicester. Echipa lui Pep Guardiola se află pe trei, cu 38 de puncte după 19 etape. De partea cealaltă, Sheffield United se află pe locul opt, cu 29 de puncte după 19 etape.

Premier League / Matchday 20
Stadionul Etihad / 29.12.2019
În direct
Actualizări în direct
Irina Aldea

Actualizat 29/12/2019 la 21:52 GMT+2


90
Final de meci! Manchester City se impune cu 2-0 și termină anul la 1 punct în spatele celor de la Leicester. Sheffield, în schimb, cade pe locul 8 în clasament, fiind depășită de Wolverhampton care are mai multe goluri marcate, ambele echipe având același punctaj și diferență de goluri marcate/primite.
82
Gol Manchester City! De Bruyne dublează avantajul cu un șut la colțul scurt după faza frumoasă a lui Mahrez
K. De Bruyne
Gol
K. De Bruyne
Manchester City
Manchester City
*Goals1
*Assists1
On target2
Blocked Shots1
53
Iată reușita lui Aguero
52
Gol Man City! Aguero deschide scorul cu un șut din careu
S. Agüero
Gol
S. Agüero
Manchester City
Manchester City
*Goals1
On target1
*Fouls1
Wide1
29
Mousset scapă singur spre poartă și înscrie. Sistemul VAR analizează faza și anulează reușita pentru un offside la atacantul lui Sheffield
20:00
A început partida pe Etihad!
19:31
Iată echipa de start a lui Sheffield United
19:30
Iată echipa de start a lui Manchester City
18:49
Echipa antrenată de Chris Wilder e neînvinsă de patru etape și a pierdut o singură dată în ultimele 12 etape, contra lui Newcastle. Sheffield a remizat în etapa de Boxing Day cu Watford, pe teren propriu, 1-1, după ce câştigase pe linie în precedentele trei runde, cu Norwich, Aston Villa şi Brighton.
18:49
Pentru Cetățeni, înfrângerea cu Wolves a venit după patru victorii consecutive, în toate competiţiile, cu Dinamo Zagreb, Arsenal, Oxford şi Leicester, iar acum City se află la 14 puncte în urma liderului Liverpool. Pe de altă parte, nou-promovata Sheffield United este una dintre surprizele acestui sezon competițional.