Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

The Special One s-a întors! Numai Mourinho putea să fure atenția de la un derby ca Manchester City - Chelsea. Toată lumea e cu ochii pe Tottenham pentru a vedea cum se va descurca echipa din nordul Londrei cu portughezul pe bancă.

Premier League / Matchday 13
Stadionul din Londra / 23.11.2019
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/11/2019 la 16:25 GMT+2


Live comment icon
Final de meci! Victorie pentru Mourinho la primul său meci la Tottenham. Portughezul nu o să fie mulțumit de cele două goluri primite, dar o să rămână cu cele trei puncte, care sunt întotdeauna cele mai importante pentru el.
96
Live comment icon
GOOOL WEST HAM! Ogbonna face 3-2!
90
Gol anulat pentru West Ham! Gazdele joacă din ce în ce mai bine, dar golul lui Declan Rice este anulat pentru un offside evident. Mourinho zâmbește. A avut o primă întâlnire plăcută cu VAR-ul.
87
După gol, West Ham a reintrat în joc însă nu putem să nu observam că Spurs a pus piciorul pe frână. Să fie influența noului antrenor?
73
Live comment icon
GOL WEST HAM! Rezerva Antonio reduce din diferență!
65
Diop a fost schimbat cu Sanchez. Probabil cel mai slab meci făcut de el în tricoul lui West Ham.
58
Harry Kane a urcat, după golul de azi, pe locul trei în topul all time al marcatorilor de la Tottenham.
57
Fornals intră la West Ham în locul lui Yarmolenko, dar în aceste momente pare că Manuel Pellegrini încearcă doar să limiteze pagubele.
55
The Special One...
54
Iată și golul care a descătușat-o pe Spurs:
50
Kane a profitat de o centrare impecabilă din partea lui Aurier. Aici se vede magia lui Jose - dacă și Aurier joacă bine, e un meci mare făcut de Spurs.
49
Live comment icon
GOOOOL TOTTENHAM! Harry Kane face 3-0 pentru Spurs!
48
Tottenham. Pardon, Son, a început în forță a doua repriză și continuă meciul excelent. Cursa sa se termină cu o pasă la Lucas Moura însă brazilianul a încercat să paseze într-o situație în care trebuia să șuteze.
46
La West Ham a intrat la pauză în locul lui Felipe Anderson. Gazdele au o misiune foarte dificilă în această repriză, având în vedere cum a evoluat partida în prima parte.
15:32
Bucuria lui Mourinho e molipsitoare
15:29
Mourinho a câștigat toate cele 36 de meciuri în care echipele sale au condus cu o diferență de minimum două goluri la pauză. Scenariul pare să fie scris pentru acest meci, dar Premier League fiind Premier League, ne putem aștepta la orice.
45
Trademark Mourinho! Portughezul a plecat mai devreme la vestiare, însă având în vedere scorul, nu are de ce să fie nemulțumit.
44
Dele Alli și-a revenit!
42
Live comment icon
GOOOOOL TOTTENHAM! Lucas Moura dublează avantajul oaspeților!
40
Tottenham nu a strălucit neapărat până acum, dar scorul este pe deplin meritat - echipa lui Mourinho a fost clar mai bună. Diop nu a avut nicio șansă în fața lui Son. Diferența de valoare se vede.