Klopp ne-a obișnuit în ultimele ferestre de mercato cu câte un singur transfer. Așa s-a întâmplat cu Konate și cu Luis Diaz, fotbaliști care au dat randamentul scontat. De altfel, tehnicianul german al formației de pe Anfield e recunoscut pentru faptul că a transferat în marea majoritate doar fotbaliști care s-au transformat în certitudini, odată ajunși în Premier League.
Acum, germanul a realizat deja transferul lui Carvalho, de la Fulham, pentru la vară, dar marele pariu este Darwin Nunez, ceea ce alimentează și mai mult posibilele despărțiri de Mane și Salah, fotbaliști care nu semnat prelungirea contractelor.
Darwin Nunez este unul dintre cei mai căutați jucători din lume, Manchester United, Manchester City, Arsenal, și Tottenham interesându-se deja de el. Klopp îl avea pe lista sa din vara anului trecut, iar acum, după dubla din sferturile Champions League, neamțul s-a convins că mutarea trebuie făcută.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 6 ORE
CITEȘTE ȘI:
CE MUTARE PREGĂTEȘTE PSG PENTRU A-L PĂSTRA PE KYLIAN MBAPPE

Darwin Nunez, cifre fantastice în acest sezon

Potrivit Sports Illustrated, oficialii de pe Anfield au ajuns deja la un acord cu agentul vârfului, Jorge Mendez, dar rămâne de văzut dacă și Benfica va accepta oferta "cormoranilor". Salariul pe care Darwin Nunez îl va avea la Liverpool va fi unul destul de mic prin comparație cu ce cer Mbappe sau Haaland, de exemplu: va primi, dacă va semna cu trupa lui Klopp, "doar" 60.000 de lire/săptămână.
Acest lucru i-ar permite lui Liverpool să fie mai flexibilă în privința sumei de transfer, în contextul în care Benfica vrea 100 de milioane de euro pentru golgheterul său. Liverpool probabil va fi dispusă să ofere această sumă, ceea ar reprezenta cel mai scump transfer din istoria "cormoranilor". În prezent, cel mai scump jucător adus pe Anfield e Van Dijk, pentru care s-au achitat, în stagiunea 2017-2018 nu mai puțin de 84 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri.
Darwin Nunez are doar 22 de ani, iar în acest sezon a "explodat", la Benfica. El are 25 de goluri în 26 de partide în prima ligă portugheză, în timp ce în Champions League a marcat de 6 ori în 10 partide (inclusiv tur-retur contra lui Liverpool).
Mutarea pe Anfield ar însemna cu siguranță renunțarea la Mane sau Salah, fotbaliști curtați insistent și care nu au semnat prelungirile contractului. În prezent, Firmino, Luis Diaz și Diogo Jota se luptă pentru al treilea post în ofensiva lui Liverpool, Klopp având un atac formidabil.
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
IERI LA 14:22