Venit în vară la United, CR7 e tot mai nemulțumit de faptul că echipa sa nu poate lupta cu șanse la trofee. Despre campionat nu poate fi vorba, în contextul în care City, Liverpool și Chelsea sunt la alt nivel, iar Champions League pare o utopie.
Portughezul consideră, totuși, că lotul lui United are mulți jucători de valoare și e convins că poate să obțină rezultate bune în Teatrul Viselor, dacă la cârma echipei va fi antrenorul potrivit.
Cum Rangnick este doar o soluție de avarie, pentru a redresa echipa după "era Solskjaer" (contractul ca antrenor e valabil doar până în vară, urmând ca United să aducă alt antrenor), oficialii "diavolilor" caută un tehnician cu pedigree, care să redea gloria din perioada Ferguson. Și, potrivit El Nacional, în demersul de identificare al viitorului tehnician s-a implicat și Ronaldo, care e convins că Diego Simeone e omul potrivit.
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
ACUM 20 ORE
"Cristiano Ronaldo este foarte supărat. I-au promis un proiect câștigător și că vor lupta pentru toate competițiile, dar nu este cazul", își încep jurnaliștii sursei citate materialul, pentru ca apoi să explice faptul că CR7 și Simeone se respectă enorm și ar putea colabora, din vară.
CITEȘTE ȘI:
XAVI, ULTIMATUM PENTRU 5 FOTBALIȘTI DE LA BARCELONA SĂ-ȘI GĂSEASCĂ ECHIPE ÎN IARNĂ! ANUNȚUL PRESEI DIN SPANIA

Simeone, capăt de drum la Atletico Madrid. Ronaldo îl vrea la United

Înainte de numirea lui Rangnick, s-a discutat despre posibilitatea ca Pochettino să vină din vară (antrenorul lui PSG este pariul lui Sir Alex Ferguson), după ce s-a renunțat la varianta Zidane, tehnician care nu dorește să antreneze în Premier League. Acum, primul nume pe lista "diavolilor" este Diego Simeone, susțin spaniolii, CR7 militând puternic pentru această variantă.
"Proiectul său la Atleti arată simptome clare de epuizare, iar toate părțile implicate cred că cel mai bun lucru pentru fiecare este să-și despartă drumurile", mai scriu ziariștii sursei citate.
Simeone este de 10 ani la Atletico și a reușit să facă din formația rojiblanco o forță a Europei. A câștigat două titluri, o Cupă a Spaniei și și-a dus formația în două rânduri în finala Champions League (ambele pierdute contra Realului lui CR7).
Argentinianul e văzut garantul performanței și disciplina pe care o impune pare atât de necesară la United. În contextul problemelor din defensiva "diavolilor", tehnicianul sud-american pare varianta ideală pentru a organiza apărarea.
Simeone simte că a ajuns la nivelul maxim la Atletico și că nu poate să mai obțină foarte multe de la actuala sa echipă și e tentat de o nouă provocare. Are cu siguranță datele necesare pentru a câștiga trofee, iar United pare să fie o soluție excelentă.
Între Simeone și Ronaldo relațiile sunt excelente, chiar dacă au fost mereu adversari. Nu de puține ori, argentinianul a lăsat de înțeles că îl admiră mai mult pe sud-american decât pe Messi, pentru că acesta se mulează mai bine pe filosofia sa: muncește enorm pentru a-și atinge obiectivele.
"Dacă Ronaldo nu ar fi fost fotbalist, aș fi câștigat deja 3 Ligi ale Campionilor cu Atletico Madrid", a fost ultimul compliment făcut de Simeone pentru CR7, după tragerea la sorți a optimilor Ligii Campionilor. Atletico Madrid și Manchester United vor fi adversare în optimile competiției.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 20 ORE
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29