Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.

De această dată, alegerea este una cât se poate de evidentă. Phil Foden a demonstrat în meciul cu Liverpool că nu mai este un jucător de viitor, ci este chiar prezentul lui Manchester Ciy.

Premier League
300 de milioane de € pentru 3 transferuri! United și-a făcut planul pentru a domina iar Europa
ACUM 3 ORE

Odată cu plecarea lui David Silva, Pep Guardiola a fost foarte clar: nu va cumpăra un înlocuitor pentru că are deja unul. Era vorba chiar de Foden, însă încrederea acordată prin vorbe tânărului englez nu se transforma neapărat și în prea multe minute pe teren.

Sezonul în care Phil Foden s-a transformat din viitor în prezent

În acest sezon însă Foden a primit în sfârșit minute mai multe. Minute pe care le merită cu vârf și îndesat iar meciul cu Liverpool a fost punctul culminant al unui sezon în care Foden s-a transformat din viitor în prezent.

Foden, cu două assissturi și un gol superb, a condus-o pe City spre victorie și s-a adaptat fără probleme oriunde l-a jucat Guardiola, inclusiv în postura de nr. 9 fals așa cum a început meciul de pe Anfield.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Haaland l-a pus pe "mod avion" pe Abramovich! Răspunsul atacantului la oferta lui Chelsea
ACUM 4 ORE
Premier League
Mohamed Salah e cel mai bine plătit jucător de la Liverpool! Egipteanul câștigă dublu față de Mane
ACUM 4 ORE