Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată, alegerea este una cât se poate de evidentă. Phil Foden a demonstrat în meciul cu Liverpool că nu mai este un jucător de viitor, ci este chiar prezentul lui Manchester Ciy.
Odată cu plecarea lui David Silva, Pep Guardiola a fost foarte clar: nu va cumpăra un înlocuitor pentru că are deja unul. Era vorba chiar de Foden, însă încrederea acordată prin vorbe tânărului englez nu se transforma neapărat și în prea multe minute pe teren.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Sezonul în care Phil Foden s-a transformat din viitor în prezent

În acest sezon însă Foden a primit în sfârșit minute mai multe. Minute pe care le merită cu vârf și îndesat iar meciul cu Liverpool a fost punctul culminant al unui sezon în care Foden s-a transformat din viitor în prezent.
Foden, cu două assissturi și un gol superb, a condus-o pe City spre victorie și s-a adaptat fără probleme oriunde l-a jucat Guardiola, inclusiv în postura de nr. 9 fals așa cum a început meciul de pe Anfield.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52