Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată, alegerea este una cât se poate de evidentă. Phil Foden a demonstrat în meciul cu Liverpool că nu mai este un jucător de viitor, ci este chiar prezentul lui Manchester Ciy.
Odată cu plecarea lui David Silva, Pep Guardiola a fost foarte clar: nu va cumpăra un înlocuitor pentru că are deja unul. Era vorba chiar de Foden, însă încrederea acordată prin vorbe tânărului englez nu se transforma neapărat și în prea multe minute pe teren.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
ACUM 12 ORE

Sezonul în care Phil Foden s-a transformat din viitor în prezent

În acest sezon însă Foden a primit în sfârșit minute mai multe. Minute pe care le merită cu vârf și îndesat iar meciul cu Liverpool a fost punctul culminant al unui sezon în care Foden s-a transformat din viitor în prezent.
Foden, cu două assissturi și un gol superb, a condus-o pe City spre victorie și s-a adaptat fără probleme oriunde l-a jucat Guardiola, inclusiv în postura de nr. 9 fals așa cum a început meciul de pe Anfield.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
ACUM 13 ORE
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
ACUM 14 ORE