Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luna cadourilor în Premier League. Primul: marele derby Tottenham - Arsenal

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/12/2020 la 16:27 GMT+2

Eurosport va transmite în direct toate meciurile din etapa a-11-a din Premier League.

Tottenham - Arsenal se anunță o încleștare pe muchie de cuțit

Credit imagine: Getty Images

Burnley - Everton (sâmbătă 14:30)

Everton face deplasarea la Burnley după un meci superb cu Leeds, chiar pe Goodison Park. Ambele echipe au jucat ofensiv, ambele și-au creat ocazii, oricine putea câștiga. Pare fix opusul la ce vom vedea sâmbătă la prânz pe Turf Moor. Situația lui Burnley în acest sezon nu este deloc una grozavă astfel că Sean Dyche are nevoie de orice punct poate obține. Cu siguranță că nu va risca prea multe în fața uneie chipe cu jucători precum Richarlison, James Rodriguez sau Dominic Calvert-Lewin.

Manchester City - Fulham (sâmbătă 17:00)

City vine după ce a ”demolat-o” pe Burnley cu 5-0, o altă contracandidată la retrogradare. Meciul cu Fulham, care în teorie cel puțin, are o apărare chiar mai vulnerabilă, ar trebui să fie în aceeași notă. Pică numai bine pentru elevii lui Guardiola cărora până la meciul cu Burnley le-a fost foarte greu să găsească poarta. Două victorii ”sănătoase” cu Burnley și Fulham reprezintă rețeta perfectă pentru a reintra în formă.

West Ham - Manchester United (sâmbătă 19:00)

United face deplasarea la Londra după o înfrângere dureroasă cu PSG pe Old Trafford. Diavolii au avut multe momente în care au fost mai buni decât adversarii lor, însă în cele din urmă au pierdut partida iar lucrurile au fost înrăutățite de cartonașul roșu luat de Fred. Astfel, meciul cu RB Leipzig de la mijlocul săptămânii viitoare devine decisiv pentru calificarea din grupe. Atunci vine întrebarea: ce prim ”11” va alege Ole? Va odihni din jucători? Va juca Fred?

Chelsea - Leeds (sâmbătă 22:00)

Chelsea pare una dintre cele mai în formă echipe din Europa la ora actuală. Până și Olivier Giroud dă goluri. Și chiar câte patru pe meci. Cine poate să oprească echipa lui Frank Lamaprd? Leeds vine încrezătoare după victoria cu Everton și cu siguranță se gândește că poate obține un rezultat bun și pe Stamford Bridge.

Tottenham - Arsenal (duminică 18:30)

Dacă tot vorbeam de una dintre cele mai în formă echipe din Europa... Tottenham are două egaluri în ultimele două meciuri însă echipa lui Mourinho pare favorită clară în derby-ul Nordului Londrei cu Arsenal. Lipsa totală de creativitate ofensivă a tunarilor este un motiv de mare îngrijorare pentru Arteta iar Gabriel va avea o viață grea cu Son și Harry Kane. Situația nu arată deloc bine pentru Arsenal. Mai ales că Tottenham joacă acasă. Deci Mourinho nu se va mulțumi cu un egal.

Liverpool - Wolves (duminică 21:15)

Liverpoool vine la acest meci decimată, din nou/în continuare, decimată de accidentări. De cealaltă parte, Wolves vine, evident, fără Raul Jimenez. Două echipe rănite, dar cormoranii au demonstrat în repetate rânduri că pot câștiga și în cele mai grele condiții, astfel că rămân în continuare favoriți.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Programul complet al transmisiunilor Eurosport

Premier League etapa 11
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo