Lucrurile păreau să fie destul de clare înainte de meci. Pe de-o parte o avem pe Manchester City care venea după 15 victorii consecutive în toate competițiile. Oaspeții, Tottenham, avea trei înfrângeri în ultimele patru meciuri și o victorie cu nou promovata West Bromwich Albion.

Din păcate pentru Tottenham și Jose Mourinho, lucrurile au fost la fel de clare și pe teren. Manchester City a controlat partida încă de la bun început, chiar dacă Tottenham a avut prima ocazie importantă prin lovitura liberă a lui Harry Kane care a trimis mingea în bară.

Premier League
300 de milioane de € pentru 3 transferuri! United și-a făcut planul pentru a domina iar Europa
ACUM 2 ORE

Totuși, Tottenham a atins doar de două ori mingea în careul advers în primele 45 de minute, ceea ce spune totul - City a avut 24 de atingeri prin comparație. Nimic surprinzător pentru Mourinho, dar o singură echipă și-a dorit cu adevărat victoria pe Etihad.

Manchester City - Tottenham 3-0. Echipa lui Guardiola nu poate fi oprită

Rodri a deschis în cele din urmă scorul din penalty după o intrare absolut stupidă a lui Hojbjerg. Ederson a fost tentat să vină să execute chiar el, Gundogan nu a vrut, așa că Rodri a trimis timid mingea spre Lloris, dar francezul nu a reușit să respingă.

În partea a doua acțiunea a curs în același ritm astfel că City nu a avut niciodată îndoieli privind deznodământul. Cele trei puncte păreau acontate încă de la pauză, însă Gundgon a ținut neapărat să demonstreze că este cel mai bun jucător al lui Guardiola în acest sezon și germanul a marcat o dublă ca să consemneze a patra înfrângere în cinci meciuri pentru Tottenham. Spurs au primit opt goluri în ultimele două partide.

De cealaltă parte, City se detașează la vârful clasamentului iar ceea ce părea a fi una dintre cele mai strânse lupte la titlu din ultimii ani se transformă încet, încet într-un succes clar al echipei din Manchester.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Haaland l-a pus pe "mod avion" pe Abramovich! Răspunsul atacantului la oferta lui Chelsea
ACUM 3 ORE
Premier League
Mohamed Salah e cel mai bine plătit jucător de la Liverpool! Egipteanul câștigă dublu față de Mane
ACUM 3 ORE