Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mane, schimbat în minutul 60 şi surprins cu o pungă de gheaţă pe picior. Anunţul lui Klopp

Cristian Mihală

Publicat 22/10/2020 la 13:24 GMT+3

Suporterii lui Liverpool au avut mari emoţii când l-au văzut aseară pe Sadio Mane cu o pungă de gheaţă în jurul genunchiului. Jurgen Klopp a dezvăluit că a fost doar o metodă de a-i calma durerile musculare, senegalezul nefiind în pericol să rateze vreo dispută din cauza unei accidentări.

Sadio Mane, în duelul cu Ajax, din Champions League

Credit imagine: Eurosport

În contextul în care Alisson şi Van Dijk, doi dintre cei mai buni jucători ai campioanei Angliei sunt indisponibili, Klopp se confruntă cu mari probleme. Mai ales că şi Matip şi Alcantara trebuie să treacă peste nişte accidentări, ei neputând fi folosiţi în disputa de aseară, cu Ajax, câştigată la Amsterdam cu 1-0.
Astfel, în momentul în care Sadio Mane a părăsit terenul încă din minutul 60, imediat înfăşurându-şi genunchiul cu o pungă de gheaţă, susţinătorii "cormoranilor" s-au gândit la ce e mai rău. Din fericire, nu e vorba de o accidentare, ci doar de dureri musculare pentru atacantul de bandă.
"Are dureri, dar nu vor fi probleme pentru meciurile viitoare", a explicat Klopp la conferinţa de presă.

Ajax - Liverpool 0-1 | Klopp, încântat de jucătorii intraţi pe parcurs

Klopp a surprins aseară. Nu l-a schimbat doar pe Mane, cu jumătate de oră înainte de fluierul final, dar a modificat întreaga linie ofensivă. Salah şi Firmino au fost şi ei odihniţi în perspectiva meciurilor viitoare, cu toate că scorul era doar 1-0, iar Ajax şi-a arătat în numeroase momente colţii, fiind în mai multe rânduri aproape de a restabili egalitatea.
Diogo Jota, Shaqiri şi Minamino au intrat foarte bine în meci, iar tehnicianul german a vorbit la superlativ despre prestaţiile acestora. În special japonezul a fost lăudat de Klopp, care a fost impresionat de modul în care acesta reuşeşte să ajute defensiva.
"Am făcut acele modificări pentru că aveam nevoie de prospeţime, iar unii jucători aveau nevoie de odihnă. Mi-a plăcut cum a arătat echipa în ultima jumătate de oră. Diogo (n.r. Jota) ar fi meritat să înscrie, mi-a părut rău că nu a făcut-o. Shaq (n.r.Shaqiri) a fost extrem de prezent în joc, iar Minamino e o adevărată maşinărie. E peste tot pe teren, se apără exemplar, e ca un diavol, şi ofensiv ne ajută mult", a mai spus Klopp.
Pentru Liverpool urmează duelul cu Sheffield United, în Premier League. Partida din etapa a 6-a a campionatului Angliei va fi sâmbătă, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo