Ralf Rangnick a fost ieri numit oficial la cârma lui Manchester United, el urmând să fie antrenor interimar până la finalul sezonului, când va lua loc în lojă, în postul de consultant. Neamţul va continua astfel pe Old Trafford, urmând să aibă o strânsă legătură cu viitorul tehnician în privinţa transferurilor.
Dincolo de calităţile de antrenor, Rangnick are un ochi excelent la jucători, astfel că pe Teatrul Viselor e de aşteptat să sosească jucători interesanţi. S-a vorbit deja despre Vlahovic, dar primul transfer pe care germanul îl va face este Amadou Haidara, anunţă Daily Mail.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
CITEŞTE ŞI:
DE LA 20€/LUNĂ, PE LOCUL 3 ÎN CLASAMENTUL PENTRU BALONUL DE AUR. POVESTEA FANTASTICĂ A LUI JORGINHO

Haidara, înlocuitorul perfect pentru Pogba, la United

În vârstă de 23 de ani, internaţionalul din Mali a fost marele pariu al lui Rangnick în 2018, când l-a transferat de la Salzburg la Leipzig. De atunci, mijlocaşul a strâns 100 de partide pentru fosta formaţie a lui Nagelsmann, fiind un metronom la mijlocul terenului.
Mijlocaş defensiv la bază, Haidara are şi capacitatea să evolueze ca mijlocaş box-to-box, apărând la finalizare, dacă sistemul şi adversarul îi permit acest lucru. Cu o clauză de 33 de milioane de lire, Haidara e văzut de Rangnick un înlocuitor perfect pentru Pogba, care refuză să îşi prelungească înţelegerea scadentă în vară cu United.
De la primele contacte cu Rangnick, tehnicianul le-a vorbit şefilor de pe Old Trafford de fotbalistul lui Leipzig, astfel că oficialii "diavolilor" au fost deja să vadă două partide jucate de Haidara, notează sursa citată (cu Brugge, în Champions League, şi în campionat, cu Leverkusen).
Altfel, de notat că Rangnick nu va putea pregăti derbyul cu Arsenal, de joi, având încă probleme cu viza. El se află însă în legătură cu Michael Carrick, astfel încât United să se prezinte la un nivel ridicat, aşa cum s-a întâmplat în duelul cu Chelsea, de duminică (1-1).
Manchester United - Arsenal, din etapa a 14-a a Premier League, se joac[ joi seară, de la 22:15, pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50