Cum restricțiile impuse de autoritățile din Marea Britanie s-au relaxat, mai mulți jucători din lotul lui Jurgen Klopp și-au făcut apariția la baza de pregătire, cu dorința de a-și reintra în forma optimă de dinaintea pauzei. Sezonul din Premier League este așteptat să fie reluat în iunie, iar "cormoranii" vor să ajungă la capacitate maximă până la ora primului meci.
Chiar dacă antrenamentele au fost reluate încă de lunea trecută, elevii lui Jurgen Klopp desfășoară momentan o activitate extrem de limitată.
Detaliile din interiorul bazei de la Melwood au fost oferite de Luis Parada, unul dintre fizioterapeuții lui Liverpool:
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Clubul a intrat în următoarea fază, în care jucătorii vin la antrenamente în mod voluntar și realizează exerciții individuale. Fiecare jucător se antrenează de unul singur pe teren, respectând măsurile extreme din această perioadă. Toaletele temporare și dușurile au fost instalate lângă terenuri pentru ca nimeni să nu intre în clădire. Avem 5 terenuri disponibile, cu 5 jucători care se antrenează timp de 45 de minute. Le-a fost trimis un program și sosesc la ore diferite. Trebuie să urmeze săgețile de pe podea, la fel ca la aeroport. Coboară din mașină, merg la vestiarele portabile, se duc pe teren, iar la final urmează un alt drum până în parcare. Jucătorii nu se întâlnesc în acest timp. Odată ajunși la mașină, vor găsi înăuntru mâncare și haine curate. Echipamentul folosit în timpul antrenamentului va fi trimis mai târziu acasă. | Luis Parada

Premier League revine după 1 iunie

Guvernul Marii Britanii a anunțat astăzi, într-un document oficial, că toate evenimentele sportive din țară vor putea reveni după 1 iunie, însă accesul spectatorilor va fi interzis din motive de precauție, împotriva coronavirusului.
12 iunie este ultima dată luată în calcul pentru reluarea meciurilor din Premier League. Aceasta a fost propusă pentru ca jucătorii să aibă la dispoziție cel puțin o lună de antrenamente, prin care să-și reintre în forma de dinaintea pauzei. În aceste condiții, chiar dacă Guvernul a informat că evenimentele sportive vor putea fi reluate începând cu 1 iunie, cel mai probabil jucătorii vor reveni pe teren abia peste 2 săptămâni.
O decizie finală în privința reînceperii campionatului va fi luată în următoarele zile, după mai multe videoconferințe la care vor participa oficialii cluburilor din Premier League.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52