Henderson a revenit la antrenamente alături de ceilalți jucători din lotul lui Liverpool în această săptămână după ce cluburile din Premier League au primit undă verde pentru a se întoarce la antrenamente în grupuri mici pentru a începe procedurile privind reînceperea sezonului.
Totuși, unii jucători din Premier League au ales să nu se întoarcă la pregătiri fiind îngrijorați de siguranța lor. Printre aceștia se numără și căpitanul celor de la Watford, Troy Deeney dar și mijlocașul lui Chelsea, NGolo Kante.
”Le respect în totalitate opinia și decizia pe care au luat-o. Cred că fiecare are o situație diferită, cu familia acasă. Dacă nu te simți confortabil sau în siguranță, nu ar trebui să fii forțat să revii. Îi respect pe cei care nu se simt deocamdată în siguranță și sper că și ei respectă opinia mea și a celorlalți care am ales să ne întoarcem”, a declarat Henderson pentru Sky Sports.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Situațiile sunt diferite dar eu mă simt în siguranță aici la baza de antrenamente, altfel nu aș fi aici. La fel și coechipierii mei. Pot să vorbesc doar în numele nostru. Dacă oricare dintre colegii mei ar simți că nu este în siguranță, i-aș susține în totalitate”, a completat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52