Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Jordan Henderson pentru Kante, care a ales să nu revină la antrenamente

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/05/2020 la 13:01 GMT+3

Căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson, a declarat că respectă deciziile lui Troy Deeney și N'Golo Kante de a nu reveni la antrenamente.

Jordan Henderson - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Henderson a revenit la antrenamente alături de ceilalți jucători din lotul lui Liverpool în această săptămână după ce cluburile din Premier League au primit undă verde pentru a se întoarce la antrenamente în grupuri mici pentru a începe procedurile privind reînceperea sezonului.
Totuși, unii jucători din Premier League au ales să nu se întoarcă la pregătiri fiind îngrijorați de siguranța lor. Printre aceștia se numără și căpitanul celor de la Watford, Troy Deeney dar și mijlocașul lui Chelsea, NGolo Kante.
”Le respect în totalitate opinia și decizia pe care au luat-o. Cred că fiecare are o situație diferită, cu familia acasă. Dacă nu te simți confortabil sau în siguranță, nu ar trebui să fii forțat să revii. Îi respect pe cei care nu se simt deocamdată în siguranță și sper că și ei respectă opinia mea și a celorlalți care am ales să ne întoarcem”, a declarat Henderson pentru Sky Sports.
”Situațiile sunt diferite dar eu mă simt în siguranță aici la baza de antrenamente, altfel nu aș fi aici. La fel și coechipierii mei. Pot să vorbesc doar în numele nostru. Dacă oricare dintre colegii mei ar simți că nu este în siguranță, i-aș susține în totalitate”, a completat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo