Fotbal
Premier League

Mesajul lui Jordan Henderson pentru Kante, care a ales să nu revină la antrenamente

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Jordan Henderson - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
22/05/2020 la 10:49

Căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson, a declarat că respectă deciziile lui Troy Deeney și N'Golo Kante de a nu reveni la antrenamente.

Henderson a revenit la antrenamente alături de ceilalți jucători din lotul lui Liverpool în această săptămână după ce cluburile din Premier League au primit undă verde pentru a se întoarce la antrenamente în grupuri mici pentru a începe procedurile privind reînceperea sezonului.

Totuși, unii jucători din Premier League au ales să nu se întoarcă la pregătiri fiind îngrijorați de siguranța lor. Printre aceștia se numără și căpitanul celor de la Watford, Troy Deeney dar și mijlocașul lui Chelsea, NGolo Kante.

Premier League

Newcastle și-a găsit antrenorul perfect: un fost câștigător de UEFA Champions League

ACUM 11 ORE

”Le respect în totalitate opinia și decizia pe care au luat-o. Cred că fiecare are o situație diferită, cu familia acasă. Dacă nu te simți confortabil sau în siguranță, nu ar trebui să fii forțat să revii. Îi respect pe cei care nu se simt deocamdată în siguranță și sper că și ei respectă opinia mea și a celorlalți care am ales să ne întoarcem”, a declarat Henderson pentru Sky Sports.

”Situațiile sunt diferite dar eu mă simt în siguranță aici la baza de antrenamente, altfel nu aș fi aici. La fel și coechipierii mei. Pot să vorbesc doar în numele nostru. Dacă oricare dintre colegii mei ar simți că nu este în siguranță, i-aș susține în totalitate”, a completat el.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Mikael Silvestre, noi detalii despre conflictul Ferguson - Beckham: ”A trebuit să intervenim!”

ACUM 16 ORE
Premier League

Premier League, din ce în ce mai aproape de revenire. Anunțul făcut de guvernul britanic

ACUM 19 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Acord verbal pentru transferul lui Haaland. Norvegianul, cifre de 5 ori mai bune decât Ronaldo

ACUM 8 ORE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe