Un ministru din cadrul Guvernului britanic a risipit îngrijorarea că evenimentele sportive din această țară sunt în pericol de a fi anulate, suspendate sau să se dispute cu porțile închise din cauza epidemiei de coronavirus.
Într-o intervenție la BBC Radio 5, Ministru Culturii, Oliver Dowden, a anunțat că situația în Marea Britanie este departe de a fi la fel de gravă ca în alte țări și că evenimentele sportive nu vor fi afectate în viitorul apropiat.
În acest moment nu suntem în situația în care evenimentele vor fi anulate sau amânate. Am fost alături de Prim Ministru la Twickenham (pentru partida Anglia - Țara Galilor). A fost un public foarte numeros. Nu există niciun motiv ca oamenii să nu fie prezenți la astfel de evenimente. Este prematur să vorbim despre asemenea lucruri
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 41 MINUTE
Dowden a mai dezvăluit că Guvernul britanic continuă să lucreze cu specialiști în domeniul medical. Comentariile sale vin înainte de întâlnirea care va avea loc astăzi la Londra între Guvern și autoritățile sportive. Este de așteptat ca la această întâlnire să fie discutată varianta disputării partidelor de Premier League cu porțile închise.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11