Împrumutul lui Gareth Bale la Spurs expiră în vară, galezul urmând a se întoarce la Real Madrid. Exista posibilitatea ca atacantul de bandă stângă să rămână sub comanda lui Mourinho și mai departe, dar forma slabă din această stagiune și salariul imens îi fac pe londonezi să abandoneze această variantă. Bale nu a devenit titular în echipa lui Mourinho, problemele fizice avute punând sub semnul întrebării posibilitatea de a mai reveni la nivelul din urmă cu 3-5 ani.
Tottenham se pare că a abandonat deja ideea transferului definitiv al lui Bale și s-a orientat către Angel Di Maria. Argentinianului îi va expira contractul cu PSG în vară, astfel că poate fi adus din postura de jucător liber de contract. Parizienii i-au propus o nouă înțelegere, dar aceasta nu e nici pe departe una motivantă, oficialii gândindu-se că fotbalistul care va împlini 33 de ani luna viitoare e la apusul carierei.
Ca atare, se creează toate premisele pentru o revenire în Premier League. Mourinho îl știe bine, antrenându-l la Real Madrid în perioada 2010-2013 și îl consideră un fotbalist care poate să se completeze perfect cu Son în susținerea lui Kane.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
Di Maria e încântat de această variantă, mai ales că are o revanșă de luat, după ce a fost unul dintre cele mai mari "flopuri" din istoria lui United.

Di Maria "urăște Manchester United"

Angel Di Maria nu are amintiri prea plăcute din perioada petrecută pe Old Trafford. În 2014, clubul englez plătea 60 de milioane de lire pentru transferul său, unul dintre cele mai costisitoare mutări din istorie, la acea oră. Di Maria a deținut în momentul transferului de la Real "titlul" de cel mai scump jucător adus vreodată de un club britanic.
Începutul a fost foarte bun, reușind 2 goluri și 2 assisturi în primele sale meciuri la United și fiind desemnat jucătorul lunii septembrie în Premier League. O accidentare și dorința lui Van Gaal de a-l folosi pe un post pe care nu se simțea confortabil au făcut ca randamentul argentinianului să nu mai fie atât de bun. A fost folosit tot mai rar, iar în momentele în care primea șanse nu reușea să se ridice la nivelul așteptărilor. În cele din urmă, jurnaliștii din Regat l-au numit "țeapa sezonului", judecând după suma investită pentru aducerea sa în Premier League. În pauza competițională din vară, United a dorit atât de mult să îl vândă și își recupereze din investiție încât a acceptat să îl vândă pe jucător cu "doar" 44 milioane de lire.
Anii au trecut, dar Di Maria nu pare să fi uitat perioada "United", care rămâne o bornă neagră în cariera sa din toate punctele de vedere. A spus-o chiar un coleg din vestiarul lui PSG, Marci Bulka.
"Di Maria urăște atât de mult Manchester United! Nu are amintiri bune de acolo. De fiecare dată când ne uităm la meciurile lor la TV, ne spune să schimbăm cât mai repede canalul. Nu îi suportă!", explica de curând Marcin Bulka, citat de Daily Mail.

Di Maria, întâmpinat cu ostilitate pe Old Trafford

În primăvara lui 2019, Di Maria s-a întors pe Old Trafford din postura de adversar al lui United, în Champions League. A fost întâmpinat cu huiduieli, pentru ca apoi fanii să îl apostrofeze pe toată durata meciului. La final, sud-americanul și-a exprimat dezamăgirea față de atitudinea ostilă a suporterilor, menționând că singura lui mare problemă pe "Teatrul Viselor" a fost Louis van Gaal.
"A fost dificil încă de la început, dar mă așteptam ca așa ceva să se întâmple. Dar eu am mai spus-o în trecut și vreau să se înțeleagă: nu am vorbit niciodată de rău clubul sau persoanele de la Manchester United. Se întâmplă pur și simplu să nu te simți bine la un club dintr-o anumită cauză. La mine, a fost vorba de antrenor. Cu el am avut singurele probleme", dezvăluia Di Maria în As, după manșa tur a optimii de finală dintre United și PSG.
Atunci, învinși de parizieni pe Old Trafford, scor 0-2, "diavolii" au răsturnat spectaculos soarta calificării la meciul retur, când s-au impus cu 3-1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15