Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului. VIDEO

Cristian Mihală

Publicat 20/05/2022 la 07:42 GMT+3

Patrick Vieira, managerul lui Crystal Palace, a lovit un huligan al lui Everton, pătruns pe teren la finalul partidei câștigate de "caramele" cu 3-2.

Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos

A fost nebunie aseară pe Goodison Park, acolo unde Everton, formație care nu a retrogradat niciodată din Premier League, a obținut o victorie uriașă, 3-2, cu Palace. Acest succes înseamnă rămânerea în prima ligă engleză, astfel că fanii s-au dezlănțuit, mai ales că a fost pentru prima oară în istorie când Everton a reușit să câștige un meci în care a fost condusă cu 2-0.
La final, suporterii nu au mai ținut cont de nimic și au invadat terenul, pentru a celebra succesul ca pe un mare trofeu cucerit. Unul dintre huligani nu s-a rezumat la a se bucura, ci a mers la Patrick Vieira, antrenorul oaspeților, pentru a-l provoca. Suporterul agresiv i-a arătat semne obscene fostului mare închizător, care, în supărarea produsă de înfrângere, a răspuns la rândul său agresiv, lovindu-l.
Trebuie spus că fanii lui Everton au pătruns pe teren și în timpul meciului, după ce Calvert-Lewin a marcat golul de 3-2. Clubul de pe Goodison Park riscă acum sancțiuni, dar sunt șanse mici ca partida să fie pierdută la comisii. Cel mai probabil va fi vorba de amenzi uriașe și, eventual, suspendarea stadionului pentru câteva meciuri în stagiunea viitoare.
picture

Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul

Gestul lui Vieira, de înțeles, în contextul a ce s-a întâmplat luni în Championship.

Nottingham Forest a întors rezultatul din turul semifinalei barajului de promovare (1-2), împingând meciul în prelungiri. S-a ajuns la penaltyuri, unde erou a fost goalkeeperul Samba, care a parat 3 lovituri de la punctul cu var, inclusiv cea decisivă, a lui Gibbs-White.
La final, a fost o sărbătoare în toată regula pe stadion, mulți dintre cei 30.000 de fani prezenți la meci pătrunzând pe teren pentru a-și felicita eroii. A existat însă și un suporter cu un coeficient de inteligență mult sub medie, care, în loc să se bucure de succesul favoriților a mers "glonț" la Billy Sharp, atacantul oaspeților, și l-a lovit. Accidentat înainte de meci, veteranul de 36 de ani al lui Sheffield nu a făcut parte din lot, dar a ținut să fie pe banca de rezerve, pentru a-și sprijini moral colegii.
Lovitura primită de vârf a fost atât de puternică, încât acesta a avut nevoie de câteva copci. "Billy își vedea de treaba lui, dar a fost asaltat mișelește de un suporter. Nici măcar nu a avut curajul să îi iasă în față, l-a lovit din alergare, fără ca Billy să înțeleagă ceva", a spus managerul lui United, Paul Heckingbottom. "Mereu vorbim despre siguranța jucătorilor, dar niciodată nu facem nimic pentru a le-o oferi. Billy a rămas plin de sânge după acel atac, cine răspunde pentru asta?", a mai spus tehnicianul.
Revenind la Everton, aceasta e salvată matematic de la retrogradare, astfel că lupta pentru evitarea locului 18 se va da, în ultima rundă, între Leeds și Burnley. "Caramelele" joacă duminică pe Emirates, cu Arsenal, formație care păstrează șanse minime să treacă peste Tottenham și să ocupe ultimul loc de Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo