Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial: Barcelona l-a cedat sub formă de împrumut, la Wolves, pe Trincao

Cristian Mihală

Publicat 04/07/2021 la 14:43 GMT+3

Francisco Trincao, atacantul de bandă al Barcelonei, e noul jucător al lui Wolverhampton. Portughezul de 21 de ani va merge sub formă de împrumut în Premier League.

Francisco Trincao of FC Barcelona shoots during the La Liga Santader match between FC Barcelona and Elche CF at Camp Nou on February 24, 2021 in Barcelona, Spain.

Credit imagine: Getty Images

Adus în 2020 pentru suma impresionantă de 31 de milioane de euro, de la Braga, Trincao nu a reușit să îl impresioneze pe Ronald Koeman. Chiar dacă Nuno Espirito Santo a plecat de la Wolves, legiunea lusitană de la formația de pe Molineux se mărește cu Trincao. Fotbalistul care a avut ocazia, la doar 21 de ani, să evolueze atât de Messi, cât și de Ronaldo, merge în Premie League, cel mai puternic campionat din lume.
Clubul englez a confirmat în această după-amiază împrumutul fotbalistului care poate juca în ambele benzi, dar și ca atacant retras. El vine sub formă de împrumut, Wolves angajându-se să îi plătească întregul salariu. Există o clauză de transfer definitiv, dacă jucătorul dă randament, cifrat în jurul valorii de 30 de milioane de euro.

Plecarea lui Trincao, șansa lui Collado

În ceea ce o privește pe Barcelona, formația lui Koeman îl va înlocui în lot pe Trincao cu tânărul Alex Collado. În vârstă de 20 de ani, acesta a fost crescut de La Masia și e un promițător mijlocaș.
Poate fi "regizor", având numărul 10 la Barcelona B, dar are și o viteză excelentă, motiv pentru care a fost folosit de destule ori și în flanc.
Căpitan la echipa a doua, Collado a bifat deja două meciuri în echipa mare a catalanilor, în stagiunea 2019-2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo