Adus în 2020 pentru suma impresionantă de 31 de milioane de euro, de la Braga, Trincao nu a reușit să îl impresioneze pe Ronald Koeman. Chiar dacă Nuno Espirito Santo a plecat de la Wolves, legiunea lusitană de la formația de pe Molineux se mărește cu Trincao. Fotbalistul care a avut ocazia, la doar 21 de ani, să evolueze atât de Messi, cât și de Ronaldo, merge în Premie League, cel mai puternic campionat din lume.
Clubul englez a confirmat în această după-amiază împrumutul fotbalistului care poate juca în ambele benzi, dar și ca atacant retras. El vine sub formă de împrumut, Wolves angajându-se să îi plătească întregul salariu. Există o clauză de transfer definitiv, dacă jucătorul dă randament, cifrat în jurul valorii de 30 de milioane de euro.
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
15/09/2021 LA 13:56

Plecarea lui Trincao, șansa lui Collado

În ceea ce o privește pe Barcelona, formația lui Koeman îl va înlocui în lot pe Trincao cu tânărul Alex Collado. În vârstă de 20 de ani, acesta a fost crescut de La Masia și e un promițător mijlocaș.
Poate fi "regizor", având numărul 10 la Barcelona B, dar are și o viteză excelentă, motiv pentru care a fost folosit de destule ori și în flanc.
Căpitan la echipa a doua, Collado a bifat deja două meciuri în echipa mare a catalanilor, în stagiunea 2019-2020.
Romanian Liga I
Budescu, la FCSB! Conducerea roş-albaştrilor a confirmat că jucătorul a acceptat oferta
07/09/2021 LA 10:08
Premier League
Manchester United l-a expus fără să vrea pe Ronaldo la un val de ironii. Postarea neinspirată
07/09/2021 LA 08:12