Trincao a devenit unul dintre puținii fotbaliști care au avut șansa să joace cu ambii fotbaliști după ce a ajuns la Barcelona în această vară și a fost și convocat la naționala Portugaliei. Trincao a semnat un contract valabil pe cinci ani cu Barcelona pentru ca apoi să debuteze în octombrie și la națională împotriva Spaniei.
Deși sunt considerați de mulți cei mai buni fotbaliști din istorie, Trincao susține că Messi și Ronaldo sunt altruiști, fiind doi lideri grozavi.

Trincao, despre șansa de a juca cu Messi și Ronaldo

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
”Cel mai frumos lucru la ei este că vor mereu să câștige. Cred că sunt doi lideri grozavi, care își ajută mereu coechipierii”, a afirmat Trincao pentru Mundo Deportivo.
El a vorbit și despre viitorul lui Messi: ”Cred că va rămâne. Leo este calm în vestiare și este mereu doritor să se antreneze, cred că ne vom bucura de el pentru mult timp la Barca”.
”Sunt doi extratereștri foarte diferiți. Cei mai buni jucători din istorie.Îl iubesc pe Messi, dar Cristiano este compatriotul meu, un animal, un fenomen, dar ar fi nedrept să spun cine este cel mai bun”, a declarat Trincao.
El a recunoscut că i-ar fi plăcut ca Messi, dacă ar fi plecat de la Barcelona, să fi mers la Juventus pentru a fi în premieră coechipier cu Ronaldo.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59