Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal

Cristian Mihală

Publicat 28/01/2022 la 08:05 GMT+2

Calum Chambers este noul jucător al lui Aston Villa, formație care s-a întărit cel mai mult în actuala stagiune. Fundașul a semnat din postură de jucător liber de contract, după ce Arsenal i-a permis să plece fără vreo pretenție.

După Coutinho și Digne, Aston Villa l-a transferat și pe Calum Chambers

Credit imagine: Eurosport

După Philippe Coutinho, Lucas Digne și Robin Olsen, Gerrard a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor. Calum Chambers nu intra în planurile lui Arteta, la Arsenal, și, cum contractul acestuia expira în vară, "tunarii" i-au permis să plece de acum liber de contract.
În vârstă de 27 de ani, Chambers a strâns 122 de meciuri în tricoul lui Arsenal, de la cumpărarea lui de la Southampton, în 2014. În actualul sezon nu a mai avut vreo șansă să evolueze, în contextul în care cuplul Gabriel-White e unul dintre cele mai bune din Premier League.
CITEȘTE ȘI:

Calum Chambers poate juca atât în centrul apărării, cât și în dreapta

Venirea sa la Birmingham îi oferă opțiuni lui Stevie G, în contextul în care Mings și Konsa nu au mai fost la același nivel ca în sezonul trecut. În plus, Chambers poate să acopere și flancul drept, acolo unde nici Matty Cash nu a strălucit.
"E un club mare și traversează un moment fantastic, e incitant să semnez cu Villa. Toți văd din afară ce lucruri minunate se întâmplă aici, cu siguranță că e o mutare bună pentru mine. Nu am stat pe gânduri când am aflat de interesul lor. E momentul perfect să ajung la Villa, club care crește și care are ambiții mari. Am simțit deja energia de aici, sunt foarte fericit cu alegerea făcută", a spus Chambers pentru VillaTV.
Chambers a semnat un contract valabil pe 3 ani și jumătate și va putea debuta chiar etapa viitoare, contra codașei Newcastle.
Aston Villa va mai efectua până luni, când se închide perioada de transferuri, un singur transfer. Presa engleză susține că Gerrard e în căutarea unui închizător, asta și pentru că Douglas Luiz, fotbalist căruia îi expiră înțelegerea cu Villa în 2023, refuză să prelungească.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo