Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Aston Villa - Newcastle, amânat din cauza Covid-19

Nicu Savin

Actualizat 02/12/2020 la 00:51 GMT+2

Oficialii fotbalului englez au anunțat oficial că partida dintre Aston Villa și Newcastle, din etapa a 11-a din Premier League a fost amânat. Decizia vine ca urmare a multiplelor cazuri de Covid-19 cu care se confruntă cei de la Newcastle.

Newcastle United

Credit imagine: Getty Images

Clubul Newcastle a devenit un adevărat focar de Covid-19, iar conducerea Premier League a decis amânarea partidei pe care "coțofenele" urmau să o dispute în deplasasre, contra celor de la Aston Villa, vineri, 4 decembrie, în etapa a 11-a din Premier League.
Aceasta este prima partidă din Premier League care este amânată din cauza crizei de Covid-19. Nici în finalul sezonului precedent și nici în debutul actualei stagiuni nu a fost nevoie ca un meci să fie amânat din cauza acestei probleme. Vestea vine cum nu se poate mai prost, deoarece fanii din Premier League tocmai se pregăteau să revină pe stadioane în etapa din week-end-ul următor. În mod normal, decizia amânării meciului de la Birmingham nu va afecta revenirea suporterilor pe arene, dar ar putea stagna acest proces, cel puțin în unele zone ale Angliei.

Aston Villa-Newcastle, amânat din cauza Covid-19

Newcastle a raportat ieri 5 noi cazuri pozitive în cadrul lotului, iar echipa nu s-a antrenat nici ieri, nici astăzi și oficialii au depus o cerere către conducătorii Premier League pentru amânarea meciului de pe Villa Park.
Reprezentanții Premier League au demarat o anchetă și au aprobat cererea celor de la Newcastle, considerând că la club nu s-a încălcat protocolul medical în vigoare, astfel că meciul va fi reprogramat la o dată ulterioară.
Toți jucătorii primei echipe vor fi supuși mâine unei noi serii de teste mâine, urmând ca în funcție de rezultate să se stabilească dacă echipa își va putea relua antrenamentele. Între timp, cei depistați pozitivi au intrat în izolare. Newcastle nu a dezvăluit deocamdată identitatea jucătorilor infectați.
"Întrucât prima echipă nu se poate pregăti în prezent pentru meci ca grup, Newcastle United a depus o cerere către Premier League pentru a amâna meciul de pe Villa Park, care a fost aprobată de Consiliul Premier League.", se specifică într-un comunicat al celor de la Newcastle.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo