Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Thiago Alcantara este noul jucător al lui Liverpool! Detaliile transferului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 18/09/2020 la 18:29 GMT+3

Deși a părut la un moment că nu va mai avea loc, transferul lui Thiago Alcantara la Liverpool s-a concretizat într-un final, anunțul oficial fiind făcut de cormorani astăzi.

Thiago Alcantara new signing of Liverpool at Anfield on September 18, 2020 in Liverpool, England

Credit imagine: Getty Images

Thiago Alcantara a semnat cu Liverpool după ce cormoranii au livrat în conturile lui Bayern Munchen 30 de milioane de euro. Negocierile dintre cele două cluburi s-au intesificat săptămâna aceasta iar spaniolul a semnat un contract pe patru ani.
Mijlocașul spaniol, care va purta numărul 6 pe tricou, părăsește Bayern Munchen după ce a câștigat destule trofee cu echipa bavareză printre care șapte titluri în Bundesliga și UEFA Champions League sezonul trecut.
Jurgen Klopp a negat speculațiile că s-ar fi ajuns la un acord săptămâna trecută și a insistat ca toate discuțiile despre acest subiect să înceteze.
Totuși, presa din Anglia a informat că discuțiile dintre Bayern și Liverpool au devenit din ce în ce mai intense de luni, campioana Europei dorindu-și să încheie un acord cât mai repede, înainte de începerea sezonului din Bundesliga în acest weekend.

Prima reacție a lui Thiago după ce a semnat cu Liverpool

”Este un sentiment minunat. Așteptam acest moment de mult timp și sunt foarte fericit că sunt aici”, a declarat Alcantara pentru site-ul oficial al clubului.
”Cu anii trecând pe lângă mine, vreau să câștig cât de multe trofee pot. Cred că acest club este potrivit din acest punct de vedere. Vreau să-mi ating toate obiectivele, să câștig pe cât de multe trofee posibile.
Este un sentiment și că este un club de familie, un sentiment de care am nevoie acum”, a afirmat Thiago.
picture

Premier League, programul etapei a doua

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo