Thiago Alcantara a semnat cu Liverpool după ce cormoranii au livrat în conturile lui Bayern Munchen 30 de milioane de euro. Negocierile dintre cele două cluburi s-au intesificat săptămâna aceasta iar spaniolul a semnat un contract pe patru ani.
Mijlocașul spaniol, care va purta numărul 6 pe tricou, părăsește Bayern Munchen după ce a câștigat destule trofee cu echipa bavareză printre care șapte titluri în Bundesliga și UEFA Champions League sezonul trecut.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 5 ORE
Jurgen Klopp a negat speculațiile că s-ar fi ajuns la un acord săptămâna trecută și a insistat ca toate discuțiile despre acest subiect să înceteze.
Totuși, presa din Anglia a informat că discuțiile dintre Bayern și Liverpool au devenit din ce în ce mai intense de luni, campioana Europei dorindu-și să încheie un acord cât mai repede, înainte de începerea sezonului din Bundesliga în acest weekend.

Prima reacție a lui Thiago după ce a semnat cu Liverpool

”Este un sentiment minunat. Așteptam acest moment de mult timp și sunt foarte fericit că sunt aici”, a declarat Alcantara pentru site-ul oficial al clubului.
”Cu anii trecând pe lângă mine, vreau să câștig cât de multe trofee pot. Cred că acest club este potrivit din acest punct de vedere. Vreau să-mi ating toate obiectivele, să câștig pe cât de multe trofee posibile.
Este un sentiment și că este un club de familie, un sentiment de care am nevoie acum”, a afirmat Thiago.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 7 ORE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
IERI LA 09:38