Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Opt persoane au fost arestate pentru abuzuri rasiste asupra unui jucător din Premier League

Vlad Dumitrescu

Publicat 21/05/2021 la 12:42 GMT+3

Opt bărbați au fost arestați și alți patru intervievați ca parte a unei investigații privind abuzuri rasiale asupra unui jucător din Premier League, informează Euronews.

Paul Pogba of Manchester United walks off after the Premier League match between Manchester United and Tottenham Hotspur

Credit imagine: Getty Images

Investigația a fost lansată după meciul de pe 11 aprilie între Manchester United și Tottenham atunci când unul dintre jucătorii echipei londoneze a fost atacat prin ”o serie de remarci rasiste pe Twitter”, a informat poliția metropolitană din Londra.
”Prin muncă de investigație, utilizatorii vinovați au fost identificați”, a adăugat poliția.

Abuzuri rasiale asupra unui jucător din Premier League

Arestările și interviurile au avut loc de-a lungul Marii Britanii, patru dintre bărbați fiind din Țara Galilor, doi din Dorset și alții din Nottinghamshire, Greater Manchester, Lincolnshire, Cheshire și Bristol.
Poliția nu a specificat despre ce jucător este vorba însă după partidă Tottenham Hotspur a condamnat ”abuzul dezgustător” îndreptat către sud-coreeanul Son Heung-min.
”Aceste acțiuni au ca scop să transmitem un mesaj clar că poliția nu va tolera rasismul, chit că este online. Postările erau unele vulgare și total inacceptabile. Nu există un loc care să permită un astfel de comportament abuziv”, a precizat poliția.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo