50 de goluri și 64 de assisturi în 137 de meciuri pentru Dortmund au fost cifrele care i-au convins pe oficialii "diavolilor" să plătească 85 de milioane de euro în vară pentru Jadon Sancho. De când a venit sub comanda lui Solskjaer, atacantul de bandă a dezamăgit, în 7 meciuri în toate competițiile nereușind vreun gol sau vreo pasă decisivă.
Se speculează deja că, odată cu revenirea lui Rashford, Jadon Sancho va fi rezervă de lux, atacul formației de pe Old Trafford urmând a fi alcătuit din Greenwood, Ronaldo și Rashford. Paul Ince, fostul mare mijlocaș al lui United, a criticat dur modul în care tânărul englez alege să joace, fiind mult prea interesat de reușitele individuale. Acestea nu doar că îl împiedică să performeze, dar afectează jocul echipei. În partida de Cupa Ligii, pierdută de "diavoli" cu West Ham, Solskjaer a folosit o echipă cu multe rezerve, astfel că Jadon Sancho trebuia să strălucească. Rezultatul? 0 șuturi la poartă și o prestație pe alocuri jenantă.
"Nu te joci FIFA, fotbalul nu înseamnă doar să driblezi 2,3,4 adversari și să impresionezi cu schemele tale. Da, e spectaculos când îți reușește o chestie de genul ăsta, dar dacă încerci mereu asemenea lucruri, nu ai cum să ajungi unde vrei. Joacă fotbal așa cum trebuie! Sincer, mă enervează la maximum, ei nu s-au uitat cum juca Giggs, de exemplu. Combinații rapide, un-doiuri și ajungeam să marcăm foarte ușor. Ei cară mingea la picior, încearcă nu mai scheme. Spune ei, pentru că nu mă refer doar la Sancho, Martial mai procedează așa, Lingard din când în când. Sancho și băieții trebuie să înțeleagă că ăsta nu e fotbal, nu trebuie să încerci să driblezi mereu. Aproape tot timpul, dacă pasezi la timp, ești mult mai util echipei", a spus Paul Ince pentru The United Stand.
Premier League
Manchester United, hotărâtă să le prelungească contractele a 5 fotbaliști
13/09/2022 LA 07:38
CITEȘTE ȘI:
CRIZA VACCINURILOR ÎN PREMIER LEAGUE. INCREDIBIL CÂȚI FOTBALIȘTI DIN ANGLIA S-AU IMUNIZAT

Paul Ince, critici și pentru Martial

Nici Martial nu a scăpat de criticile lui Paul Ince. Francezul a fost sezonul trecut accidentat, iar acum e departe de forma care să îl recomande pentru un loc în primul "11", mai ales că la club a sosit Ronaldo, fotbalist care nu are cum să fie scos din prima echipă. Vârful de 25 de ani a jucat la rândul lui în Carabao Cup, iar Ince a fost complet dezamăgit de prestația avută. Considerându-se nedreptățit, atacantul din Hexagon a dat senzația în multe momente că nu vrea să fie pe teren.
"Câți jucători sunt înaintea lui Martial pentru o șansă în primul "11"? Ole nu l-a lăsat să se transfere, a spus că încă face parte din planurile lui. Dar v-ați uitat la Martial miercuri, v-ați uitat la limbajul corpului lui? Nu voia să fie acolo. E un fotbalist care nu joacă deloc în Premier League și Champions League, dar consideră că ar merita. Atunci, când e aruncat în luptă în meciuri de Cupă, simte că e nedreptățit. "Ce caut eu într-un meci de Carabao Cup?". Pentru mine e limpede că nu voia să fie pe teren", a mai spus fostul mare mijlocaș al lui United.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Premier League
Ten Hag știe ce jucător poate aduce titlul la Manchester United! Cristiano Ronaldo, scos din schemă
11/09/2022 LA 12:28
Fotbal
Manchester United vrea să-l securizeze pe Marcus Rashford după interesul lui PSG de a-l transfera
08/09/2022 LA 11:26