West Brom, penultima clasată din Premier League, a produs marți seară o surpriză uriașă pe Etihad. Elevii lui Bilic "au smuls" un egal cu trupa lui Guardiola. Manchester City a ajuns în urma acestui rezultat la 5 remize în actualul sezon și se află pe locul 6. La finalul meciului din etapa cu numărul 13, Guardiola a fost surprins având un dialog aprins cu cel de-al patrulea oficial al partidei, Anthony Taylor.
Tehnicianul spaniol al "cetățenilor" a răbufnit când a văzut câte minute de prelungire acordă Taylor meciului dintre City și West Brom. Oficialul a dictat patru minute de prelungire, iar City de afla pe val în acel moment, fapt pentru care Guardiola a avut o reacție nervoasă, care a ajuns virală imediat. Spaniolul s-a rățoit la arbitru, cerându-i să ofere mai mult timp, însă acesta din urmă a fost de neînduplecat.

Pep Guardiola, reacție nervoasă în meciul cu penultima clasată din Premier League

Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42
Campioană în Premier League în urmă cu două sezoane, Manchester City continuă să aibă probleme de afirmare în acest sezon. Chiar dacă "cetățenii" au condus meciul cu West Brom de la un capăt la altul, Guardiola a recunoscut că în fața porții adverse, elevii lui au avut un puternic blocaj, fapt pentru care și-ar fi dorit ca echipa lui să beneficieze de extra-timp în finalul duelului.
La conferința de presă de după meci, Guardiola a detaliat conversația pe care a avut-o cu Taylor în finalul partidei: "Nu a fost o problemă. Am spus că din punctul meu de vedere, patru minute de prelungire nu sunt de ajuns. Cred că Gabriel a fost întins pe teren pentru trei minute, au fost șase schimbări, iar portarul și-a luat 30 de secunde înaintea fiecărei degajări lungi, așa că am făcut comentarii în acest sens, dar el a decis că patru minute ajung. Mă așteptam la mai mult, dar în final am avut multe șanse să câștigăm acest meci și nu am putut înscrie. Am meritat ce s-a întâmplat", a spus Guardiola.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30