Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Perisic, Doglas Costa sau Bale ar putea ajunge la Man United, dacă transferul lui Sancho va eșua

Nicu Savin

Publicat 14/09/2020 la 11:39 GMT+3

Manchester United negociază intens cu Borussia Dortmund pentru Jadon Sancho, dar clubul german nu intenționează să cedeze nici un cent din suma de 108 milioane de £. În aceste condiții, board-ul de pe Old Traford lucrează la un plan "B", pe care să-l pună în aplicare în cazul în care Sancho nu va putea fi transferat. Gareth Bale, Douglas Costa sau Ivan Perisic sunt variantele de rezervă.

Ole Gunar Solskjaer vrea să transfere neapărat un jucător ofensiv în această perioadă de mercato

Credit imagine: SID

Manchester United își păstrează în continuare interesul pentru Jadon Sancho, dar nu pare a fi dispusă să plătească suma cerută de germani, astfel că tânărul jucător englez ar putea rămâne încă un sezon pe Signal Iduna Park.
Potrivit jurnaliștilor de la The Telegraph, United a identificat deja posibile alternative dacă încercarea de a-l lua pe Sancho va eșua până la urmă. Gareth Bale, Douglas Costa sau Ivan Perisic ar putea ajunge sub comanda lui Ole Gunar Solskjaer în această vară, care își dorește neapărat un jucător de atac înainte de încheierea perioadei de mercato.
Bale benutzte seinen Mundschutz als Schlafmaske

Perisic, Douglas Costa sau Bale, la Manchester United

Aventura lui Gareth Bale la Real Madrid este încheiată și rămâne doar de văzut unde va juca galezul în sezonul viitor. Realul vrea să scape cu orice preț de Bale și clubul madrilen e dispus să plătească jumătate din salariul galezului în următorul an numai ca acesta să plece în altă parte. Astfel, Premier League este cea mai sigură destinație pentru Bale, iar Man United ar putea fi o soluție, "diavolii" având forța financiară de a-i plăti 600.000 de £ pe săptămână.
O altă variantă ar fi Douglas Costa. Brazilianul a fost pus pe lista de transferuri de către Juventus și este un jucător pe placul lui Solskjaer. Problema e că DouglasCosta se accidentează foarte des, iar fotbalul din Premier League este foarte solicitant din punct de vedere fizic.
În fine, o a 3-a variantă este Ivan Perisic, jucătorul lui Inter. Croatul de 31 de ani a fost împrumutat sezonul trecut la Bayern Munchen, unde a marcat 8 goluri în 35 de apariții. Acum s-a întors la Milano, unde mai are contract 2 ani, dar nu este un jucător tocmai pe placul lui Antonio Conte, astfel că o ofertă de la Manchester United ar fi benefică și pentru club și pentru croat.
În această vară, United a făcut un singur transfer sonor, prin aducerea mijlocașului Donny Van de Beek de la Ajax pentru 40 de milioane de £.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo