Manchester United își păstrează în continuare interesul pentru Jadon Sancho, dar nu pare a fi dispusă să plătească suma cerută de germani, astfel că tânărul jucător englez ar putea rămâne încă un sezon pe Signal Iduna Park.

Potrivit jurnaliștilor de la The Telegraph, United a identificat deja posibile alternative dacă încercarea de a-l lua pe Sancho va eșua până la urmă. Gareth Bale, Douglas Costa sau Ivan Perisic ar putea ajunge sub comanda lui Ole Gunar Solskjaer în această vară, care își dorește neapărat un jucător de atac înainte de încheierea perioadei de mercato.

Fotbal
Zinedine Zidane a rupt tăcerea despre relația cu Bale, după ce galezul a plecat la Tottenham
ACUM 16 ORE
https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/07/11/2848381.jpg

Perisic, Douglas Costa sau Bale, la Manchester United

Aventura lui Gareth Bale la Real Madrid este încheiată și rămâne doar de văzut unde va juca galezul în sezonul viitor. Realul vrea să scape cu orice preț de Bale și clubul madrilen e dispus să plătească jumătate din salariul galezului în următorul an numai ca acesta să plece în altă parte. Astfel, Premier League este cea mai sigură destinație pentru Bale, iar Man United ar putea fi o soluție, "diavolii" având forța financiară de a-i plăti 600.000 de £ pe săptămână.

O altă variantă ar fi Douglas Costa. Brazilianul a fost pus pe lista de transferuri de către Juventus și este un jucător pe placul lui Solskjaer. Problema e că DouglasCosta se accidentează foarte des, iar fotbalul din Premier League este foarte solicitant din punct de vedere fizic.

În fine, o a 3-a variantă este Ivan Perisic, jucătorul lui Inter. Croatul de 31 de ani a fost împrumutat sezonul trecut la Bayern Munchen, unde a marcat 8 goluri în 35 de apariții. Acum s-a întors la Milano, unde mai are contract 2 ani, dar nu este un jucător tocmai pe placul lui Antonio Conte, astfel că o ofertă de la Manchester United ar fi benefică și pentru club și pentru croat.

În această vară, United a făcut un singur transfer sonor, prin aducerea mijlocașului Donny Van de Beek de la Ajax pentru 40 de milioane de £.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Gareth Bale a ajuns la Londra ca să semneze cu Tottenham accidentat! Cât va lipsi starul galez
IERI LA 08:57
Premier League
Ce va face Gareth Bale după sosirea la Londra. Imaginea care i-a înfuriat pe fanii lui Tottenham
18/09/2020 LA 09:30